0
 x 
Το καλάθι σας
Kärcher Center Premier
D

ΜΗΧΑΝΕΣ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΔΑΠΕΔΟΥ

Ανακάλυψε μια τεράστια γκάμα μηχανών περιποίησης δαπέδου που μπορούν να ικανοποιήσουν κάθε ανάγκη καθαρισμού. Από τις compact ευκίνητες μηχανές πεζού χειριστή μέχρι και επικαθήμενες για μεγαλύτερες επιφάνειες της επιχείρησης σου. 

Για να έχεις την εμπειρία της απ’ ευθείας εφαρμογής στον επαγγελματικό σου χώρο, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να συμπληρώσεις την φόρμα επικοινωνίας πατώντας ΕΔΩ ώστε να επικοινωνήσουμε μαζί σου και να προγραμματίσουμε την επίσκεψή μας στον επαγγελματικό σου χώρο ώστε να δεις την εφαρμογή.

Σήμερα, τα «όπλα» σου είναι οι μηχανές περιποίησης δαπέδου της Kärcher!


Έχεις κατάστημα ρούχων, supermarket, φούρνο, καφέ, εστιατόριο, γυμναστήριο, ιατρικό κέντρο ή έκθεση αυτοκινήτου;
Δραστηριοποιήσε στο χώρο της βιομηχανίας;

Ως επαγγελματίας, γνωρίζεις καλύτερα από όλους ότι σήμερα, οι ανάγκες είναι περισσότερες από κάθε άλλη φορά: Υγιεινή / Ασφάλεια / Παραγωγικότητα / Καλή πρώτη εντύπωση / Ευελιξία απόκτησης.

 

Οι μαθητές επιστρέφουν ξανά στα θρανία με ασφάλεια!

Αν η επιχείρησή σου είναι στον κλάδο της εκπαίδευσης (νηπιαγωγείο, σχολείο, φροντιστήριο, σχολή) ένας είναι ο τρόπος να διασφαλίσεις ένα απόλυτα υγιεινό περιβάλλον για τους μαθητές σου: οι μηχανές δαπέδου της Kärcher! Γιατί μόνο αυτές σου προσφέρουν ένα εγγυημένα άψογο, χωρίς ιούς και βακτήρια αποτέλεσμα, αφήνουν το δάπεδο στεγνό και ασφαλές αμέσως μετά τον καθαρισμό και σου εξοικονομούν χρόνο και κόστος! Απόκτησέ τες σε απίστευτη τιμή στο www.karcher-center-premiercenter.gr !

 

BACK TO SCHOOL

 

 

DIY bakery BR 30 4 app 1 CI15

Όταν η πρώτη εντύπωση έχει σημασία.

ΕΣΤΙΑΣΗ 1080x1080 1

Ο ποιοτικός καθαρισμός φαίνεται από την πρώτη ματιά.

Αν η επιχείρησή σου ανήκει στο χώρο της εστίασης, του τουρισμού ή ακόμα και στο χώρο του εμπορίου, η πρώτη εντύπωση του πελάτη όταν έρχεται στο χώρο της επιχείρησης είναι καθοριστική. Γι’ αυτό είναι απαραίτητο ένα τέλειο αποτέλεσμα καθαρισμού, κάτι που μια σφουγγαρίστρα δεν μπορεί να προσφέρει. Ένας από τους λόγους που συμβαίνει αυτό είναι γιατί το νερό είναι καθαρό μόνο στην αρχή του καθαρισμού. Αντίθετα, χάρη στην αξιοπιστία, την εργονομία και την τεχνολογία της, μια μηχανή δαπέδου της Kärcher σου προσφέρει τον άψογο, ποιοτικό καθαρισμό που χρειάζεσαι.

Όταν η ασφάλεια και η υγιεινή έχουν σημασία.

ΛΙΑΝΙΚΗ ΜΙΚΡΗ 1080X1080 02

 Ο Covid-19 μπήκε στη ζωή μας, εσύ όμως μπορείς να τον «βγάλεις» από την επιχείρησή σου.

Σήμερα η ασφάλεια και η υγιεινή είναι προτεραιότητα, ιδιαίτερα στους κλάδους της υγείας, της άθλησης και των τροφίμων. Ένας απλός καθαρισμός δεν είναι αρκετός για να διασφαλίσει ένα ασφαλές περιβάλλον. Με την απλή προσθήκη πιστοποιημένου απολυμαντικού Kärcher, μια μηχανή δαπέδου της Kärcher προσφέρει πιστοποιημένο Covid-free αποτέλεσμα γιατί όχι μόνο καθαρίζει, αλλά και απολυμαίνει κάνοντας έτσι τον απόλυτο καθαρισμό και την απολύμανση μια εύκολη «2 σε 1» υπόθεση.

Όταν το γρήγορο στέγνωμα έχει σημασία.

ΕΣΤΙΑΣΗ 1080x1080 3

Είναι σύνηθες κάποιος να γλιστρήσει σε ένα δάπεδο που μόλις έχει σφουγγαριστεί, γι’αυτό εξάλλου υπάρχει και τοποθετείται ειδική σήμανση: «Wet floor/Βρεγμένο δάπεδο». Με μία μηχανή δαπέδου της Karcher αυτή η σήμανση είναι άχρηστη, γιατί το δάπεδο στεγνώνει αμέσως μετά τον καθαρισμό, εξοικονομώντας στην επιχείρηση χρόνο και κόπο, ενώ παράλληλα φροντίζεις την ασφάλεια των διερχομένων.

Όταν η παραγωγικότητα έχει σημασία.

pfc polikatastima

Ο συνδυασμός της επιτυχίας: Χαμηλό κόστος καθαρισμού + Εντυπωσιακά
ταχύτερο καθάρισμα.

Όποιος και αν είναι ο κλάδος της επιχείρησής σου, ένας από τους σημαντικότερους στόχους της είναι η παραγωγικότητα. Μία μηχανή δαπέδου της Karcher στηρίζει ξεκάθαρα την παραγωγικότητα απαλλάσσοντας την επιχείρησή από τα έξοδα για απορρυπαντικά και αναλώσιμα, ενώ καθαρίζει σε εντυπωσιακά λιγότερο χρόνο από μία σφουγγαρίστρα. Έτσι, εξοικονομείς χρόνο και κόστος. Επίσης, είναι σημαντικό να σκεφτεί κανείς τον κόπο που απαιτεί το σφουγγάρισμα, αντίθετα με την άνετη, εύκολη χρήση μιας μηχανής δαπέδου της Karcher. Και αν σε όλα αυτά προσθέσεις και το ασύγκριτα καλύτερο αποτέλεσμα, καταλαβαίνεις γιατί οι επαγγελματίες τις επιλέγουν χωρίς δεύτερη σκέψη!

Όταν η ευελιξία έχει σημασία.

8

Εστίαση, τουρισμός, εμπόριο, υπηρεσίες υγείας, supermarket… Όποιος και αν είναι ο κλάδος που δραστηριοποιείσαι μία βασική σου απαίτηση είναι να έχεις ευελιξία.

Η Karcher σου προσφέρει, για ακόμη μία φορά, τη λύση:
Τώρα μπορείς να αποκτήσεις μια μηχανή δαπέδου της Karcher πιο εύκολα από ποτέ!

Μόνο η Kärcher μπορεί και προσφέρει τόσα πολλά στον επαγγελματία.

 

 

Και μάθε περισσότερες πληροφορίες για τη μηχανή περιποίησης δαπέδου που σε ενδιαφέρει:
t