0
 x 
Το καλάθι σας
Kärcher Center Premier
D

Σκούπες Αυτοεξυπηρέτησης

Ζητήστε προσφορά

Πλυντήρια οχημάτων

Οικονομικός καθαρισμός οχημάτων. Από το μικρό όχημα έως το όχημα 40 τόνων: Τα πλυντήρια της Kärcher καθαρίζουν οχήματα με φιλικό προς το περιβάλλον, οικονομικό τρόπο και με άνετο χειρισμό. Τα μηχανήματα αυτοεξυπηρέτησης, τα πλυντήρια αυτοκινήτων και τα πλυντήρια οχημάτων επαγγελματικής χρήσης της εταιρείας μας αποτελούν το πρότυπο στον τομέα της χρήσης εταιρικών και εμπορικών οχημάτων 

Οικονομικός καθαρισμός αυτοκινήτων και HGV.

Η ευέλικτη ιδέα μας προσαρμόζεται τέλεια στις ατομικές σας απαιτήσεις – από τον προγραμματισμό ως τον ξεχωριστό σχεδιασμό. Η Kärcher είναι εδώ και χρόνια ένας επιτυχημένος κατασκευαστής πλυντηρίων. Η πείρα μας ως κατασκευαστή πλυντηρίων και χιλιάδων εγκατεστημένων συστημάτων παρέχει την ασφάλεια της συνεργασίας με έναν έμπειρο συνεργάτη όπως η Kärcher. Η ομάδα ειδικών στα πλυντήρια θα χαρεί να σας συμβουλέψει!

Filling station others 1 CI15

Ικανοποίηση από την πρώτη στιγμή: λύσεις συστήματος Kärcher.

Για αντιπροσωπείες αυτοκινήτων, πρατήρια καυσίμων, επενδυτές και πλυντήρια αυτοκινήτων, η Kärcher εξασφαλίζει την ικανοποίηση από την πρώτη κιόλας στιγμή. Η Kärcher προσφέρει εξελιγμένες λύσεις συστήματος για κάθε εφαρμογή και χρήστη, με άριστη ποιότητα και εξαιρετική σχέση κόστους-αποτελεσματικότητας. Μπορείτε πάντα να βασίζεστε σε αυτό – ισχύει ήδη εδώ και 80 χρόνια.

Αγορά των πλυντηρίων Kärcher – μια αξιόλογη επένδυση.

Η διαδικασία κατασκευής ενός νέου πλυντηρίου αυτοκινήτων ή τούνελ της Kärcher ξεκινάει με μια εκτενή διαβούλευση με τον πελάτη, κατά τη διάρκεια της οποίας πραγματοποιείται αξιολόγηση του χώρου και του κέρδους για τον καθορισμό του βέλτιστου μεγέθους της εγκατάστασης και/ή του εξοπλισμού. Το νέο πλυντήριο προσαρμόζεται και σχεδιάζεται λοιπόν βάσει των δικών σας προδιαγραφών. Είτε θέλετε να αγοράσετε ένα πλαίσιο πλύσης, ένα πλυντήριο self-service ή ένα πλυντήριο επαγγελματικών οχημάτων, θα σας βοηθήσουμε με προκαταρκτικές έρευνες, καθώς και εφαρμογές σχεδιασμού και άδειες νερού, και θα θέσουμε το προσωπικό σας σχέδιο πλυντηρίου σε δράση. Αυτό περιλαμβάνει την όλη διαδικασία σχεδιασμού και εφαρμογής. Το σύστημά σας θα κατασκευαστεί σύμφωνα με τις προσωπικές σας απαιτήσεις και θα σας παραδοθεί με το κλειδί στο χέρι. Συνεργαζόμαστε με έμπειρους συνεργάτες για την παροχή μέγιστης ποιότητας. Θα σας στηρίξουμε επίσης, όπου είναι αναγκαίο, χρηματοδοτώντας το Kärcher πλυντήριό σας.

SB wash center oth 01 CI20

Υποστήριξη ακόμη και μετά την αρχική εκκίνηση

Ακόμη και μετά το σχεδιασμό και την κατασκευή του πλυντηρίου αυτοκινήτων Kärcher, είμαστε διαθέσιμοι να προσφέρουμε στους πελάτες μας λειτουργική βοήθεια και παροχή χειριστών, τεχνική εξοικείωση και εκπαίδευση, εξυπηρέτηση πελατών και βοήθεια διαχείρισης ώστε να εξασφαλίσουμε για εσάς τη μέγιστη απόδοση κέρδους από το πλυντήριό σας.

Award Best Brands2014 oth 1

Η Kärcher λαμβάνει το βραβείο Best Brands Award

Το πολύ γνωστό βιομηχανικό περιοδικό AUTOHAUS and Auto Service Praxis (asp) έκανε την απονομή των πιο διάσημων βραβείων στη βιομηχανία αυτοκινήτων. Η Kärcher βγήκε πρώτη στην κατηγορία πλυντηρίων αυτοκινήτων. Η έρευνα Best Brands, η οποία διεξήχθη από το ινστιτούτο έρευνας αγοράς Puls, εντόπισε τους προμηθευτές με την καλύτερη εικόνα ανάμεσα σε 12 ομάδες προϊόντων σε αντιπροσωπευτικό δείγμα 650 αναγνωστών του AUTOHAUS.

Η Kärcher βγήκε πρώτη στην κατηγορία πλυντηρίων αυτοκινήτων

Η Kärcher χαρακτηρίστηκε μία από τις Καλύτερες Μάρκες του 2014 (Best Brands)

Σε μια έρευνα αναγνωστών του περιοδικού WERKSTATT, η Kärcher ψηφίστηκε ως η καλύτερη μάρκα στην κατηγορία «φορητά και σταθερά πλυντήρια αυτοκινήτων». Βραβεύτηκαν 93 μάρκες σε 12 κατηγορίες, σχηματίζοντας ένα αντιπροσωπευτικό δείγμα από τις καλύτερες μάρκες στη γερμανική αγορά. Σχεδόν 400 έμπειροι αναγνώστες έλαβαν μέρος στην έρευνα, η οποία διεξήχθη με τη βοήθεια του ειδικού οργανισμού DEKRA.Award Werkstatt aktuell 2014 oth 1

«Πρέπει να ικανοποιούμε τους πελάτες μας με ό,τι παρέχουμε»

Τα αποτελέσματα ποιότητας και καθαρισμού των πλυντηρίων αυτοκινήτων της Kärcher μιλάνε από μόνα τους – σε μια συνέντευξη με την Kärcher, ο Michael Graf, επιχειρηματίας και ιδιοκτήτης πέντε αντιπροσωπειών στο Βραδεμβούργο, επισημαίνει τα πλεονεκτήματα των πλυντηρίων της Kärcher.

Είμαστε εδώ για εσάς!

Προσφέρουμε φιλικές, εξειδικευμένες συμβουλές που βασίζονται σε ατομικές λύσεις και μετά χαράς θα απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις σας σχετικά με τα πλυντήρια αυτοκινήτων και τα συστήματα καθαρισμού οχημάτων. Όλοι οι υπάλληλοί μας διαθέτουν ενδελεχή τεχνογνωσία των συστημάτων, των μηχανημάτων και των χημικών προϊόντων καθαρισμού μας, και παρέχουν επαγγελματικές συμβουλές από το τηλέφωνο. Μπορείτε επίσης να κανονίσετε ένα προσωπικό ραντεβού.

Τηλεφωνική επικοινωνία:
Τηλ.: 6947280491

Επικοινωνία με e-mail:

 

 

 

Ζητήστε Προσφορά

Όνομα*
Please let us know your name.
Email*
Please let us know your email address.
Τηλέφωνο*
Invalid Input
Προϊόν*
Please write a subject for your message.
Μήνυμα*
Please let us know your message.
Invalid Input