0
 x 
Το καλάθι σας
Kärcher Center Premier
D

Ένα καθαρό όχημα σου δίνει μια καλή αίσθηση – και μια καθαρή συνείδηση

Οι επιχειρήσεις πλυσίματος οχημάτων είναι κάτι περισσότερο από το να προσφέρουν εξαιρετικά αποτελέσματα καθαρισμού. Αυτό έχει να κάνει με τη βιώσιμη και υπεύθυνη χρήση των συστημάτων μας προς το συμφέρον των χειριστών και των πελατών. Στόχος μας: μια προσέγγιση χαμηλής κατανάλωσης όσον αφορά το νερό, την ενέργεια και τα χημικά καθαριστικά.

CW 1 app 01 CI20

Μείωση κατανάλωσης χωρίς μείωση απόδοσης

Όλοι μιλούν για την προστασία του περιβάλλοντος και τη βιωσιμότητα. Τα συστήματα πλύσης μας για τον επαγγελματικό καθαρισμό οχημάτων χρησιμοποιούν έναν από τους πιο πολυτιμόυερους πόρους στον κόσμο: το νερό.
Ως κορυφαίος κατασκευαστής επαγγελματικών συστημάτων καθαρισμού, γνωρίζουμε την ευθύνη που συνεπάγεται και τον ρόλο μας στο φυσικό οικοσύστημα. Στην επιδίωξη ενός βιώσιμου κύκλου πόρων, έχουμε θέσει ως στόχο μας να συνεχίσουμε να βελτιστοποιούμε την κατανάλωση στα συστήματά μας και να αναπτύσσουμε νέες λύσεις. Με τα συστήματά μας, μπορείς να βασίζεσαι:

 • εξαιρετική επεξεργασία νερού

 • ελάχιστη κατανάλωση καθαρού νερού (έως 98% εξοικονόμηση νερού ανάλογα με το σύστημα ανακύκλωσης)

 • πολύ οικολογική χρήση ενέργειας και χημικών καθαριστικών

Όλα αυτά σε συνδυασμό πάντα με τα εξαιρετικά αποτελέσματα καθαρισμού που θα περίμενες από την Kärcher. Για καθαρό όχημα και καθαρή συνείδηση.

1534300 hero 04

ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΜΕΤΡΑΝΕ

CW 1 app 37 CI20

Συστήματα πλυσίματος αυτοκινήτων rollover: βιωσιμότητα με το πάτημα ενός κουμπιού

 

 • Η ενσωματωμένη λειτουργία εξοικονόμησης νερού, που χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με το WRB Bio, εξοικονομεί περίπου 120 λίτρα καθαρού νερού ανά πλύσιμο οχήματος.

 • Στη διαδικασία πλύσης χρησιμοποιείται μόνο ανακυκλωμένο νερό. Το καθαρό φρέσκο νερό χρησιμοποιείται μόνο για το τελικό ξέβγαλμα.

Πλύσιμο επαγγελματικών οχημάτων: μεγάλη πλύση, μεγάλη ευθύνη

 • Η χρήση της ενσωματωμένης λειτουργίας εξοικονόμησης νερού εξοικονομεί περίπου. 400 λίτρα φρέσκου νερού για κάθε πλυμένο επαγγελματικό όχημα ή περίπου. 300 λίτρα φρέσκου νερού για κάθε λεωφορείο που πλένεται.
TB vehicle wash truck traffic light app 01 CI20
SB MU foam wash det 05 CI20

Συστήματα πλυσίματος αυτοεξυπηρέτησης: η σωστή δόση για μεγάλη οικονομία

 • Το δοσομετρικό μας σύστημα μπορεί να δοσομετρήσει με ακρίβεια την ιδανική ποσότητα χημικού καθαριστικού για να ελαχιστοποιήσει την κατανάλωση νερού. Αυτό που το κάνει ξεχωριστό είναι ότι κάθε αντλία έχει το δικό της σύστημα δοσομέτρησης. Η εμπειρία δεκαετιών μας έχει δώσει τη δυνατότητα να αναπτύξουμε το πιο αποτελεσματικό σύστημα δοσολογίας στην αγορά.
 • Αποτελεσματική λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας: κάθε πρόγραμμα μπορεί εναλλακτικά να εκτελεστεί με κρύο νερό εάν επιλεγεί. Αυτό εξοικονομεί ενέργεια και μειώνει το λειτουργικό κόστος. Σε ένα σύστημα 4 θέσεων, αυτό αντιπροσωπεύει μια πιθανή εξοικονόμηση τουλάχιστον 55%. Επομένως, κάθε πελάτης μπορεί να αποφασίσει μόνος του πόση ενέργεια θα εξοικονομήσει κατά το πλύσιμο.
 • Οι αντλίες μας είναι ισχυρές και αξιόπιστες. Είναι επίσης περίπου 60% πιο ενεργειακά αποδοτικά από άλλα διαθέσιμα στο εμπόριο.
 • Η χρήση ξηρού αφρού μειώνει τη χρήση νερού και χημικών κατά 90 τοις εκατό και εξοικονομεί επιπλέον 75% σε ενέργεια.

Συστήματα ανάκτησης νερού: όλες οι δράσεις, όχι μόνο λόγια


Το σύστημα ανάκτησης νερού WRB Bio σε συνεργασία με την aquadetox προσφέρει τον καλύτερο βιολογικό καθαρισμό λυμάτων. Εφαρμόζοντας φυσικές και βιολογικές διεργασίες, τα λύματα καθαρίζονται και επεξεργάζονται στο σύστημα χωρίς τη χρήση χημικών. Οικολογικό και βιώσιμο. Το σύστημα μετατρέπει τα βρώμικα λύματα σε πρόσφατα επεξεργασμένο νερό ανάκτησης που είναι διαφανές και άοσμο και στη συνέχεια το τροφοδοτεί ξανά στον κύκλο. Το νερό επεξεργάζεται χρησιμοποιώντας BioCubes με μικροοργανισμούς. Το WRB Bio παράγει την καλύτερη ποιότητα νερού ανάκτησης, το οποίο με τη σειρά του διευκολύνει την εξοικονόμηση καθαρού νερού έως και 98%και την εξοικονόμηση πόσιμου νερού έως και 100%. Χάρη στην υψηλή απόδοση της διαδικασίας και την ικανότητα αποικοδόμησης των βακτηρίων, σχεδόν όλο το νερό μπορεί να επαναχρησιμοποιηθεί – για ελάχιστη κατανάλωση πόρων και μέγιστη αποδοτικότητα κόστους. Η επεξεργασία του νερού διευκολύνει στα παρακάτω:

 • φειδωλή χρήση πολύτιμων πόρων
 • οικονομικά αποδοτική λειτουργία του συστήματος πλύσης
 • εξαιρετική σχέση κόστους/οφέλους
 • μια μακροπρόθεσμη επένδυση για αυξημένο κέρδος
 • μια απλή μετατροπή –ακόμη και σε στενούς χώρους– χωρίς την ανάγκη για εργασίες εδάφους υψηλής
 • έντασης εργασίας
WRB Bio
ccc laboratory oth 24 CI15

Χημικά καθαριστικά: αληθινή βιωσιμότητα από την αρχή


Η χρήση των υψηλά συμπυκνωμένων καθαριστικών μας Klear!Line είναι ένας σημαντικός παράγοντας για την επιτυχία των συστημάτων καθαρισμού των οχημάτων μας και ένα σημαντικό βήμα προς τη βιώσιμη λειτουργία των συστημάτων πλύσης. Κατασκευασμένα εσωτερικά, τα καθαριστικά μας προσφέρουν την απόλυτη καθαριστική ισχύ με την καλύτερη ποιότητα Kärcher. Παράγονται με τα υψηλότερα πρότυπα χρησιμοποιώντας πρώτες ύλες τοπικής προέλευσης. Όχι μόνο προσφέρουν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα καθαρισμού, αλλά ελαχιστοποιούν επίσης την κατανάλωση πόρων – για πραγματική βιωσιμότητα σε όλη την αλυσίδα παραγωγής και πέρα ​​από αυτήν. Καλό για την επιχείρησή σου, καλό για το περιβάλλον. Τα υψηλά συμπυκνώματα μας παρουσιάζουν τα ακόλουθα οφέλη:

 • λιγότερο προϊόν στον κύκλο του νερού όταν δοσομετρηθεί σωστά
 • λιγότερες παραγγελίες χάρη στην υψηλή παραγωγικότητα
 • μειωμένη συχνότητα παραδόσεων
 • λιγότερο συχνές αλλαγές συσκευασιών
 • λιγότερος χειρισμός χάρη στα πλήρως ανακυκλώσιμα υλικά

Και δεν τελειώνει εκεί. Για πελάτες με τα υψηλότερα περιβαλλοντικά πρότυπα, υπάρχει η σειρά βιώσιμων καθαριστικών VehiclePro eco!perform με πιστοποίηση Nordic Swan. Το οικολογικό σήμα Nordic Swan είναι ένα καθιερωμένο Σκανδιναβικό σήμα περιβαλλοντικής ποιότητας για 200 διαφορετικούς τύπους προϊόντων, το οποίο συμβολίζει τη γνήσια βιωσιμότητα. Η σφραγίδα εφαρμόζεται μόνο σε προϊόντα που πληρούν τα αυστηρά κριτήριά της, όπως η περιβαλλοντική συμβατότητα, οι υγειονομικές πτυχές, η αποτελεσματικότητα, η ανακυκλώσιμη συσκευασία και η βιοαποδομησιμότητα των πρώτων υλών.

Kärcher Clean Park Eco: ήρθε η ώρα να το ξανασκεφτούμε


Σου παρουσιάζουμε το αυτόνομο Kärcher Clean Park μας. Το πλήρως ανεξάρτητο σύστημα μπορεί να παρέχει τη δική του ενέργεια και διευκολύνει έναν 100% βιώσιμο κύκλο νερού – μέχρι την τελευταία σταγόνα. Το πρώτο έργο έχει ήδη ολοκληρωθεί με τη μορφή του Kärcher Clean Park Dettenhausen στη Γερμανία. Το σύστημα έχει:

 • ένα αυτόνομο σύστημα νερού με λειτουργία ουδέτερη από άνθρακα
 • ένα ολοκληρωμένο φωτοβολταϊκό σύστημα για την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας
 • ηλιακή θερμική ενέργεια για θέρμανση νερού
 • ένα βιολογικό σύστημα επεξεργασίας νερού που χρησιμοποιεί επίσης το νερό της βροχής, εξοικονομώντας
 • έως και 100% σε πόσιμο νερό
clean park oth 2 CI15

 

Πλυντήρια οχημάτων

Οικονομικός καθαρισμός οχημάτων. Από το μικρό όχημα έως το όχημα 40 τόνων: Τα πλυντήρια της Kärcher καθαρίζουν οχήματα με φιλικό προς το περιβάλλον, οικονομικό τρόπο και με άνετο χειρισμό. Τα μηχανήματα αυτοεξυπηρέτησης, τα πλυντήρια αυτοκινήτων και τα πλυντήρια οχημάτων επαγγελματικής χρήσης της εταιρείας μας αποτελούν το πρότυπο στον τομέα της χρήσης εταιρικών και εμπορικών οχημάτων 

Οικονομικός καθαρισμός αυτοκινήτων και HGV.

Η ευέλικτη ιδέα μας προσαρμόζεται τέλεια στις ατομικές σας απαιτήσεις – από τον προγραμματισμό ως τον ξεχωριστό σχεδιασμό. Η Kärcher είναι εδώ και χρόνια ένας επιτυχημένος κατασκευαστής πλυντηρίων. Η πείρα μας ως κατασκευαστή πλυντηρίων και χιλιάδων εγκατεστημένων συστημάτων παρέχει την ασφάλεια της συνεργασίας με έναν έμπειρο συνεργάτη όπως η Kärcher. Η ομάδα ειδικών στα πλυντήρια θα χαρεί να σας συμβουλέψει!

Filling station others 1 CI15

Ικανοποίηση από την πρώτη στιγμή: λύσεις συστήματος Kärcher.

Για αντιπροσωπείες αυτοκινήτων, πρατήρια καυσίμων, επενδυτές και πλυντήρια αυτοκινήτων, η Kärcher εξασφαλίζει την ικανοποίηση από την πρώτη κιόλας στιγμή. Η Kärcher προσφέρει εξελιγμένες λύσεις συστήματος για κάθε εφαρμογή και χρήστη, με άριστη ποιότητα και εξαιρετική σχέση κόστους-αποτελεσματικότητας. Μπορείτε πάντα να βασίζεστε σε αυτό – ισχύει ήδη εδώ και 80 χρόνια.

Αγορά των πλυντηρίων Kärcher – μια αξιόλογη επένδυση.

Η διαδικασία κατασκευής ενός νέου πλυντηρίου αυτοκινήτων ή τούνελ της Kärcher ξεκινάει με μια εκτενή διαβούλευση με τον πελάτη, κατά τη διάρκεια της οποίας πραγματοποιείται αξιολόγηση του χώρου και του κέρδους για τον καθορισμό του βέλτιστου μεγέθους της εγκατάστασης και/ή του εξοπλισμού. Το νέο πλυντήριο προσαρμόζεται και σχεδιάζεται λοιπόν βάσει των δικών σας προδιαγραφών. Είτε θέλετε να αγοράσετε ένα πλαίσιο πλύσης, ένα πλυντήριο self-service ή ένα πλυντήριο επαγγελματικών οχημάτων, θα σας βοηθήσουμε με προκαταρκτικές έρευνες, καθώς και εφαρμογές σχεδιασμού και άδειες νερού, και θα θέσουμε το προσωπικό σας σχέδιο πλυντηρίου σε δράση. Αυτό περιλαμβάνει την όλη διαδικασία σχεδιασμού και εφαρμογής. Το σύστημά σας θα κατασκευαστεί σύμφωνα με τις προσωπικές σας απαιτήσεις και θα σας παραδοθεί με το κλειδί στο χέρι. Συνεργαζόμαστε με έμπειρους συνεργάτες για την παροχή μέγιστης ποιότητας. Θα σας στηρίξουμε επίσης, όπου είναι αναγκαίο, χρηματοδοτώντας το Kärcher πλυντήριό σας.

SB wash center oth 01 CI20

Υποστήριξη ακόμη και μετά την αρχική εκκίνηση

Ακόμη και μετά το σχεδιασμό και την κατασκευή του πλυντηρίου αυτοκινήτων Kärcher, είμαστε διαθέσιμοι να προσφέρουμε στους πελάτες μας λειτουργική βοήθεια και παροχή χειριστών, τεχνική εξοικείωση και εκπαίδευση, εξυπηρέτηση πελατών και βοήθεια διαχείρισης ώστε να εξασφαλίσουμε για εσάς τη μέγιστη απόδοση κέρδους από το πλυντήριό σας.

Award Best Brands2014 oth 1

Η Kärcher λαμβάνει το βραβείο Best Brands Award

Το πολύ γνωστό βιομηχανικό περιοδικό AUTOHAUS and Auto Service Praxis (asp) έκανε την απονομή των πιο διάσημων βραβείων στη βιομηχανία αυτοκινήτων. Η Kärcher βγήκε πρώτη στην κατηγορία πλυντηρίων αυτοκινήτων. Η έρευνα Best Brands, η οποία διεξήχθη από το ινστιτούτο έρευνας αγοράς Puls, εντόπισε τους προμηθευτές με την καλύτερη εικόνα ανάμεσα σε 12 ομάδες προϊόντων σε αντιπροσωπευτικό δείγμα 650 αναγνωστών του AUTOHAUS.

Η Kärcher βγήκε πρώτη στην κατηγορία πλυντηρίων αυτοκινήτων

Η Kärcher χαρακτηρίστηκε μία από τις Καλύτερες Μάρκες του 2014 (Best Brands)

Σε μια έρευνα αναγνωστών του περιοδικού WERKSTATT, η Kärcher ψηφίστηκε ως η καλύτερη μάρκα στην κατηγορία «φορητά και σταθερά πλυντήρια αυτοκινήτων». Βραβεύτηκαν 93 μάρκες σε 12 κατηγορίες, σχηματίζοντας ένα αντιπροσωπευτικό δείγμα από τις καλύτερες μάρκες στη γερμανική αγορά. Σχεδόν 400 έμπειροι αναγνώστες έλαβαν μέρος στην έρευνα, η οποία διεξήχθη με τη βοήθεια του ειδικού οργανισμού DEKRA.Award Werkstatt aktuell 2014 oth 1

«Πρέπει να ικανοποιούμε τους πελάτες μας με ό,τι παρέχουμε»

Τα αποτελέσματα ποιότητας και καθαρισμού των πλυντηρίων αυτοκινήτων της Kärcher μιλάνε από μόνα τους – σε μια συνέντευξη με την Kärcher, ο Michael Graf, επιχειρηματίας και ιδιοκτήτης πέντε αντιπροσωπειών στο Βραδεμβούργο, επισημαίνει τα πλεονεκτήματα των πλυντηρίων της Kärcher.

Είμαστε εδώ για εσάς!

Προσφέρουμε φιλικές, εξειδικευμένες συμβουλές που βασίζονται σε ατομικές λύσεις και μετά χαράς θα απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις σας σχετικά με τα πλυντήρια αυτοκινήτων και τα συστήματα καθαρισμού οχημάτων. Όλοι οι υπάλληλοί μας διαθέτουν ενδελεχή τεχνογνωσία των συστημάτων, των μηχανημάτων και των χημικών προϊόντων καθαρισμού μας, και παρέχουν επαγγελματικές συμβουλές από το τηλέφωνο. Μπορείτε επίσης να κανονίσετε ένα προσωπικό ραντεβού.

Τηλεφωνική επικοινωνία:
Τηλ.: 6947280491

Επικοινωνία με e-mail:

 

 

 

Ζητήστε Προσφορά

Όνομα*
Please let us know your name.
Email*
Please let us know your email address.
Τηλέφωνο*
Invalid Input
Προϊόν*
Please write a subject for your message.
Μήνυμα*
Please let us know your message.
Invalid Input

t