0
 x 
Το καλάθι σας
Kärcher Center Premier
D

Καθαριστής Αέρα

 

Για να μπορούν όλοι να αναπνέουν εύκολα. Για την καλύτερη ποιότητα αέρα στην καθημερινή εργασία: ο καθαριστής αέρα Kärcher μειώνει τους ιούς, τα βακτήρια, τα αλλεργιογόνα, τη λεπτή σκόνη και τις οσμές.

Ο κακής ποιότητας αέρας συχνά οδηγεί σε προβλήματα συγκέντρωσης και δυσφορία. Προκαλούμενος από γύρη, μικρόβια ή κακή ποιότητα αέρα μετά από μια μακρά συνάντηση στην αίθουσα συσκέψεων, μπορεί να οδηγήσει σε έλλειψη συγκέντρωσης, πονοκεφάλους, βουλωμένη μύτη, ακόμη και κρίσεις άσθματος. Επηρεάζονται ιδιαίτερα οι αλλεργικοί. Ανάπνευσε εύκολα ξανά με τον καθαριστή αέρα μας: μόλις ενεργοποιηθεί, ο AF 100 απομακρύνει τα αλλεργιογόνα και τις επιβλαβείς ουσίες από τον αέρα.

 

Ο AF 100 AIR PURIFIER ΣΕ ΧΡΗΣΗ

katharistis aera

Καθαρός αέρας, καθαρή απόδοση

Πάρε μια βαθιά ανάσα και θα αισθανθείς άνετα: ο AF 100 της Kärcher διασφαλίζει ότι ο αέρας που αναπνέεις είναι καθαρός και χωρίς μικρόβια, σε γραφεία, αίθουσες συσκέψεων, χώρους εστίασης και εμπορικούς εσωτερικούς χώρους. Φέρε μια ανάσα φρέσκου, καθαρού αέρα στις εγκαταστάσεις σου με τον επαγγελματικό μας καθαριστή αέρα. Ο υπερσύγχρονος καθαριστής αέρα AF 100 ικανοποιεί επίσης τις απαιτήσεις σας.

Το μοναδικό σύστημα φίλτρων του AF 100 εξαλείφει παθογόνα, ιούς και βακτήρια στον αέρα. Επτά προσαρμοσμένα φίλτρα διατίθενται ως περαιτέρω εξοπλισμός και διασφαλίζουν ότι η ποιότητα του αέρα είναι σταθερά καθαρή και ελεγχόμενη.

Τα σετ φίλτρων "High Protect 13 Solution" και "HEPA 14 Solution" διασφαλίζουν υψηλό επίπεδο ασφάλειας, προστατεύοντας από μεταδοτικά παθογόνα στον αέρα, όπως ιούς και βακτήρια, διαφορετικά μπορεί να παραμείνουν αιωρούμενα σε σταγονίδια και αερολύματα στον αέρα του περιβάλλοντος για ώρες.

Μια επισκόπηση των πλεονεκτημάτων

 • Φιλτράρει συνεχώς τον μολυσμένο αέρα
 • Εξαλείφει βακτήρια, αλλεργιογόνα, οσμές
 • Μειώνει αξιόπιστα το ιικό φορτίο
 • Ισχυροί κινητήρες για μεγάλους εσωτερικούς χώρους
 • Μοντέρνος και συμπαγής σχεδιασμός συσκευής
 • Μειώνει τον κίνδυνο μόλυνσης από μικρόβια και αερολύματα
 • Ευελιξία χάρη στους κινητούς τροχούς
 • Διατίθενται πιστοποιημένα σετ φίλτρων
 • Αθόρυβη λειτουργία και χωρίς ενοχλητικό θόρυβο χάρη στο χαμηλό επίπεδο ήχου.

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Ο ΚΑΘΑΡΙΣΤΗΣ ΑΕΡΑ

01 dfh luftreiniger channelseite modul desktop 3000x1500px 01 png

ΦΙΛΤΡΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΣΤΑΣΗ

Τα συστήματα φίλτρων στους καθαριστές αέρα Kärcher βασίζονται σε τεχνολογία αιχμής. Επωφελήσου από τα ασυναγώνιστα οφέλη των φίλτρων μας: Φίλτρα μεγάλης επιφάνειας με μεγάλο εύρος απόδοσης

 • Επτά διαφορετικά ένθετα φίλτρων
 • Τα βακτήρια, οι οσμές ή τα αλλεργιογόνα εξαλείφονται πλήρως
 • Βέλτιστα αποτελέσματα χάρη στο σύστημα προφίλτρου και κύριου φίλτρου
 • Ενημερωτική ένδειξη κατάστασης φίλτρου

ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ ΓΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ

Κάνε τον κακό αέρα παρελθόν – επωφελήσου από την καλύτερη ποιότητα αέρα για τους υπαλλήλους ή τους πελάτες σου με τους επαγγελματικούς μας καθαριστές αέρα:

 • Μείωσε τα ποσοστά μόλυνσης
 • Χαμηλός κίνδυνος μετάδοσης ασθενειών
 • Βελτίωσε την ποιότητα του αέρα
 • Εξάλειψε τις οσμές
 • Αυξημένα επίπεδα ενέργειας κατά τις ώρες εργασίας

01 dfh luftreiniger channelseite modul desktop 3000x1500px 01 png 1
1024811 std 1

ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΗ ΟΘΟΝΗ

Η ενσωματωμένη έξυπνη οθόνη δείχνει την τιμή της λεπτής σκόνης PM2,5 στο δωμάτιο, καθώς και τη διάρκεια ζωής του φίλτρου σε ποσοστό. Στην αυτόματη λειτουργία, ο ανεμιστήρας λειτουργεί σύμφωνα με το επίπεδο PM2,5 στον αέρα του περιβάλλοντος.

Τα highlights του καθαριστή αέρα Kärcher AF 100 με το ενσωματωμένο φίτλρο HEPA 14

AF100 highlights

Τομείς εαρμογής: ένα προϊόν – πολλές διαφορετικές εφαρμογές

Είτε πρόκειται για γραφεία, δωμάτια ξενοδοχείου, σχολεία, αίθουσες αναμονής ή αίθουσες συσκέψεων, θέλουμε να αναπνέουμε καθαρό αέρα, όπου κι αν βρισκόμαστε. Το φίλτρο αέρα Kärcher καθαρίζει αποτελεσματικά τον αέρα στους εσωτερικούς χώρους, απομακρύνοντας αερολύματα, ιούς, αλλεργιογόνα και πολλές άλλες επιβλαβείς ουσίες.

campaign af 100 office portrait oth 01 ci20 300 dpi jpg 1

Χώροι βιομηχανίας και γραφείων

Ο καθαρός αέρας στο χώρο εργασίας είναι μια πρόκληση για κάθε εταιρεία, είτε στη βιομηχανία, είτε σε μικρά ή μεγάλα γραφεία, σε αίθουσες συσκέψεων ή σε κουζίνες. Όλοι πρέπει να αισθάνονται ασφαλείς στο χώρο εργασίας. Ο καθαριστής αέρα Kärcher AF 100 καθαρίζει αξιόπιστα τον αέρα σε κλειστούς χώρους, απομακρύνοντας επιβλαβείς ουσίες και εξασφαλίζοντας υψηλό επίπεδο ασφάλειας στο χώρο εργασίας. Χάρη στη μοναδική τεχνολογία του φίλτρου αέρα, μειώνει το επίπεδο αερολύματος στον αέρα, συμβάλλοντας στη μείωση του κινδύνου μόλυνσης.

af100 anwendungsbereich schule

Εκπαίδευση και δημόσια ιδρύματα

Ο καθαριστής αέρα Kärcher AF 100 διασφαλίζει ότι ο αέρας είναι καθαρός και χωρίς μικρόβια σε οποιοδήποτε ίδρυμα στον τομέα της εκπαίδευσης, σε αθλητικές εγκαταστάσεις και χώρους διοίκησης. Το φίλτρο αέρα Kärcher διευκολύνει την καλύτερη ποιότητα αέρα με σταθερό τρόπο, ακόμη και σε πλήρως κατειλημμένες αίθουσες διδασκαλίας ή νηπιαγωγεία. Αφαιρεί επιβλαβείς ουσίες από τον αέρα, μειώνοντας τον κίνδυνο μόλυνσης από μικρόβια και αερολύματα.

campaign af 100 hospitality hotel oth 01 ci20 300 dpi jpg

Τομέας φιλοξενίας

Η αίσθηση άνεσης αποτελεί κορυφαία προτεραιότητα στον τομέα της επαγγελματικής φιλοξενίας. Η ασφάλεια των επισκεπτών και των εργαζομένων είναι υψίστης σημασίας. Ο καθαριστής αέρα Kärcher AF 100 απομακρύνει με αξιοπιστία επιβλαβείς ουσίες, ιούς και βακτήρια από τον αέρα σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους. Εξασφαλίζει την καλύτερη ποιότητα αέρα από το λόμπι μέχρι τους διαδρόμους, στον τομέα της γαστρονομίας, σε άλλους κοινόχρηστους χώρους καθώς και σε χώρους γυμναστικής και ευεξίας. Φιλτράρει όπου χρειάζεται. Ο βραβευμένος σχεδιασμός του για φορητές συσκευές διευκολύνει την ευέλικτη χρήση.

af100 anwendungsbereich restaurants

Χώροι εστίασης

Η διατήρηση καθαρού αέρα είναι το κλειδί σε χώρους εστίασης με μεγάλη επισκεψιμότητα, όπως εστιατόρια, καφέ και καντίνες. Ο καθαρός αέρας προστατεύει όλους τους επισκέπτες, καθώς και το προσωπικό. Ένας μεγάλος αριθμός ατόμων σε ένα περιορισμένο χώρο μειώνει γρήγορα την ποιότητα του αέρα, αυξάνοντας τον κίνδυνο μόλυνσης και ταχεία εξάπλωση των παθογόνων παραγόντων μέσω του αέρα. Ο υπερσύγχρονος καθαριστής αέρα Kärcher AF 100 όχι μόνο αφαιρεί τα αερολύματα, αλλά και τις οσμές από τον αέρα στους εσωτερικούς χώρους. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε χώρους τραπεζαρίας, καθώς και σε χώρους υγιεινής, μπαρ και κουζίνας.

af 100 aula

Ιατρικές εγκαταστάσεις

Ο καθαριστής αέρα AF 100 είναι η ιδανική λύση για επαγγελματικό, υγιεινό καθαρισμό αέρα σε χώρους με μικρόβια, όπως νοσοκομεία, ιατρεία ή οίκους φροντίδας. Χάρη στο σχεδιασμό του, μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ευέλικτο, φορητό τρόπο όπου χρειάζεται, κάνοντας την χρήση του τόσο πρακτική όσο και απλή. Χάρη στο ισχυρό σύστημα φίλτρων του, διασφαλίζει αξιόπιστα ότι ο αέρας είναι καθαρός και ασφαλής για τους ασθενείς και το ιατρικό προσωπικό.

campaign af 100 kindergarden portrait oth 01 ci20 300 dpi jpg

Χώροι εξυπηρέτησης

Η ποιότητα του αέρα σε κλειστούς χώρους παίζει σημαντικό ρόλο σε όλους τους τομείς εξυπηρέτησης. Ο καθαριστής αέρα Kärcher AF 100 είναι ιδανικός για επαγγελματική χρήση για τη διατήρηση των προτύπων υγιεινής και την απομάκρυνση επιβλαβών ουσιών από τον αέρα. Χάρη στον συμπαγή, ευέλικτο σχεδιασμό και το ισχυρό σύστημα φίλτρων, είναι έτοιμο για χρήση σε διάφορες τοποθεσίες.

ΤΙ ΦΙΛΤΡΑΡΕΤΑΙ;

Ο καθαριστής αέρα Kärcher φιλτράρει παθογόνα, όπως ιούς και βακτήρια – μια μακροπρόθεσμη λύση που μπορεί να κάνει πολλά περισσότερα από το απλό φιλτράρισμα αεροζόλ.

Επιπλέον, ο καθαριστής αέρα Kärcher αφαιρεί τη σκόνη, τη γύρη, τα σπόρια μούχλας και άλλες επιβλαβείς ενώσεις από τον αέρα. Χάρη στο ειδικό φίλτρο HEPA, το μηχάνημα καθαρίζει αξιόπιστα τον αέρα στους εσωτερικούς χώρους.

01 dfh luftreiniger channelseite modul desktop 3000x1500px 01 png 2

ΣΠΟΡΟΙ ΜΟΥΧΛΑΣ

01 dfh luftreiniger channelseite modul desktop 3000x1500px 02 png

ΓΥΡΗ

01 dfh luftreiniger channelseite modul desktop 3000x1500px 03 png

ΟΣΜΕΣ

01 dfh luftreiniger channelseite modul desktop 3000x1500px 04 png

ΨΙΛΑ ΣΩΜΑΤΙΔΙΑ

01 dfh luftreiniger channelseite modul desktop 3000x1500px 05 png

ΒΑΚΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΙΟΙ

01 dfh luftreiniger channelseite modul desktop 3000x1500px 06 png

ΠΤΗΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ

01 dfh luftreiniger channelseite modul desktop 3000x1500px 07 png

ΣΚΟΝΗ

01 dfh luftreiniger channelseite modul desktop 3000x1500px 08 png

ΧΗΜΙΚΑ ΑΕΡΙΑ

1198500 det 10 96 dpi jpg af 100

Πόσο συχνά αλλάζω το φίλτρο;

Στην αυτόματη λειτουργία, ο καθαριστής αέρα μετρά αυτόματα την ποιότητα του αέρα χρησιμοποιώντας έναν αισθητήρα λέιζερ και προσαρμόζει με ακρίβεια την απόδοσή του. Αυτό εξασφαλίζει σταθερή ποιότητα αέρα και βέλτιστη χρήση του φίλτρου. Εάν απαιτείται αντικατάσταση φίλτρου, ωστόσο, φροντίσαμε να είναι όσο το δυνατόν πιο εύκολη: ανοίγεις το πλαϊνό πτερύγιο, αντικαθιστάς το φίλτρο της κασέτας, τελείωσες!

Ως γενικός γενικός κανόνας, όσο πιο συχνά χρησιμοποιείται ένα μηχάνημα, τόσο πιο συχνά πρέπει να αντικαθίσταται ή να καθαρίζεται το ενσωματωμένο φίλτρο, προκειμένου να διασφαλιστεί αξιόπιστη απόδοση. Μια απτή μείωση της ισχύος αναρρόφησης στο φίλτρο αέρα είναι ένδειξη ότι το φίλτρο χρειάζεται αλλαγή. Στην ιδανική περίπτωση, το φίλτρο HEPA 14 θα πρέπει να αντικαθίσταται κάθε τρεις μήνες. Σε χώρους ευαίσθητους στην υγιεινή, συνιστάται η αλλαγή του φίλτρου κάθε μήνα.

hepa 1 1

Καθαρισμός ή αντικατάσταση του φίλτρου;

Η σταθερά υψηλή αντοχή του φίλτρου και η τακτική αντικατάστασή του, είναι ιδιαίτερα σημαντικά για όσους υποφέρουν από αλλεργίες. Ένα φίλτρο χάνει σταδιακά την αποτελεσματικότητά του ανάλογα με τον τρόπο χρήσης και την καταπόνησή του – τότε είναι καιρός να αντικατασταθεί. Τα τακτικά διαστήματα αλλαγών είναι ο μόνος τρόπος για να διασφαλίσεις σταθερά υψηλή ποιότητα και υγιεινή καθαριότητα. Δεν συνιστάται ο καθαρισμός του φίλτρου HEPA 14 με νερό.

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΦΙΛΤΡΟ HEPA 14 ΕΔΩ

Φίλτρο HEPA 14: λύση υγιεινής για καθαρό αέρα εσωτερικού χώρου

Ερχόμαστε καθημερινά σε επαφή με ιούς, βακτήρια, λεπτή σκόνη και αλλεργιογόνα, που κυκλοφορούν στον αέρα των εσωτερικών χώρων σε γραφεία, ξενοδοχεία, νοσοκομεία, ιατρεία, σχολεία, καθώς και στα σπίτια και τα διαμερίσματά μας φυσικά. Οι αναπνευστικές παθήσεις είναι συχνά η μακροπρόθεσμη συνέπεια.

Τα φίλτρα Kärcher HEPA 14 παρέχουν διαρκή βοήθεια στο φιλτράρισμα των αερολυμάτων από τον αέρα σε κλειστούς χώρους και στην απομάκρυνση επιβλαβών σωματιδίων. Ενσωματωμένα σε συσκευές φιλτραρίσματος αέρα Kärcher και σκούπες ξηρής αναρρόφησης, καθαρίζουν τον αέρα των εσωτερικών χώρων αποτελεσματικά και αξιόπιστα.

 

Ζητήστε Προσφορά

Όνομα*
Please let us know your name.
Email*
Please let us know your email address.
Τηλέφωνο*
Invalid Input
Προϊόν*
Please write a subject for your message.
Μήνυμα*
Please let us know your message.
Invalid Input

t