0
 x 
Το καλάθι σας
Kärcher Center Premier
D

Για Το Σπίτι

Φέτος, η Kärcher διευρύνει σημαντικά τη γκάμα των προϊόντων της με τις νέες σκούπες αναρρόφησης.

Οι ηλεκτρικές σκούπες της Kärcher συνδυάζουν υψηλή απόδοση αναρρόφησης με ευελιξία και πρακτικότητα. Είτε ζείτε σε διαμέρισμα ενός υπνοδωματίου, είτε σε μια οικογενειακή κατοικία, είτε αντιμετωπίζετε προβλήματα με αλλεργίες, η Kärcher διαθέτει την κατάλληλη ηλεκτρική σκούπα για να ικανοποιήσει τις δικές σας ανάγκες.

VC 6 Cordless Obviously Good Editorial Visual 11 CI20 play VC 4 Cordless Obviously Good Editorial Visual 09 CI20 play
VC 6 Cordless ourFamily

 VC 4 Cordless myHome

Νέες σκούπες αναρρόφησης: VC 6 Cordless ourFamily & VC 4 Cordless myHome

VC 4 Cordless living room wooden floor app 05 CI20

Απολαύστε την απόλυτη ασύρματη ελευθερία χάρη στην τεχνολογία μπαταρίας ιόντων λιθίου.

Οι ασύρματες ηλεκτρικές σκούπες ξεχωρίζουν από το πλήθος με τη μέγιστη ελευθερία κινήσεων, την υψηλή ισχύ αναρρόφησης και το χαμηλό τους βάρος. Οι ισχυρές μπαταρίες διευκολύνουν τη σκληρή δουλειά του καθαρισμού μέχρι και την τελευταία γωνία. Επιπλέον, η μεγάλη ποικιλία αξεσουάρ κάνει τις ασύρματες σκούπες ακόμα πιο ευέλικτες.

Ευκολία χρήσης

Η ισχύς μπορεί να ρυθμιστεί γρήγορα και εύκολα για να ταιριάζει στην κάθε συγκεκριμένη εφαρμογή. Το εύχρηστο κουμπί κλειδώματος σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να κρατάτε πατημένο το κουμπί λειτουργίας, ενώ η λειτουργία "Boost" ενδείκνυται για τον καθαρισμό πιο απαιτητικών σημείων.

VC 6 Cordless living room hard floor app 05 CI20
VC 6 Cordless living room hard floor app 03 CI20

Ενεργό ακροφύσιο δαπέδου

Οι μηχανοκίνητοι κύλινδροι και η εξαιρετική ευελιξία επιτρέπουν τη βέλτιστη συλλογή ρύπων και την αβίαστη συλλογή ρύπων με τη χρήση της ηλεκτρικής σκούπας ακόμη και κάτω από τα έπιπλα.

Το ακροφύσιο δαπέδου της VC 6 Cordless διαθέτει φωτισμό LED για να φωτίζει τη βρωμιά και να εξασφαλίζει αξιόπιστη συλλογή βρωμιάς.

VC 6 Cordless ourFamily

Ο καθαρισμός μπορεί να είναι πραγματικά τόσο απλός: με την ηλεκτρική σκούπα VC 6 Cordless ourFamily, η ηλεκτρική σκούπα γίνεται πραγματική απόλαυση. Τα πολλά έξυπνα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν άδειασμα δοχείου σκόνης με ένα κλικ, λειτουργία "boost", εργονομικό σχεδιασμό για καθαρισμό σε δυσπρόσιτα σημεία και φώτα LED στο ενεργό ακροφύσιο δαπέδου που κάνουν τη σκόνη πιο ορατή και εγγυώνται αξιόπιστη συλλογή ρύπων.

Άλλα πλεονεκτήματα περιλαμβάνουν τον εντυπωσιακό χρόνο λειτουργίας της μπαταρίας των 50 λεπτών, την αθόρυβη ένταση λειτουργίας, το ξεχωριστό εργαλείο καθαρισμού φίλτρου και μια ευανάγνωστη οθόνη κατάστασης μπαταρίας που δείχνει την κατάσταση της μπαταρίας και τα σχετικά μηνύματα ανά πάσα στιγμή.

VC 6 Cordless Obviously Good Editorial Visual 02 CI20
VC 4 Cordless Obviously Good Editorial Visual 04 CI20

VC 4 Cordless myHome

Η μέγιστη ελευθερία κινήσεων συναντά τη μέγιστη άνεση: η ηλεκτρική σκούπα VC 4 Cordless myHome με χρόνο λειτουργίας έως και 30 λεπτά σώζει τον χρήστη από το να χρειάζεται να σύρει ένα μεγάλο μηχάνημα. Τα πολλά έξυπνα χαρακτηριστικά της VC 4 Cordless myHome κάνουν το σκούπισμα απόλαυση: άδειασμα δοχείου σκόνης με ένα κλικ, λειτουργία ενίσχυσης, αθόρυβη λειτουργία, εργονομικός σχεδιασμός και ενεργό ακροφύσιο δαπέδου που εγγυάται αξιόπιστη συλλογή ρύπων σε σκληρά δάπεδα και χαλιά.

Ηλεκτρική σκούπα με σακούλα

VC 2

Η συμπαγής ηλεκτρική σκούπα VC 2 της Kärcher είναι ιδανική για χρήση σε διαμερίσματα ή μικρότερα σπίτια. Μπορεί να αποθηκευτεί σε μικρούς χώρους και παρέχει εξαιρετικά αξιόπιστα αποτελέσματα καθαρισμού. Επιπλέον, η VC 2 εντυπωσιάζει με πολλά βολικά χαρακτηριστικά, όπως η αυτόματη επανατύλιξη του καλωδίου, η οποία επιτρέπει στο καλώδιο να μαζεύεται γρήγορα μετά τη χρήση, την πτυσσόμενη λαβή μεταφοράς, η οποία διευκολύνει τη μεταφορά και το κατέβασμα σκαλοπατιών, τον έλεγχο μεταβλητής ισχύος στη συσκευή και στη θήκη αποθήκευσης αξεσουάρ.

1198100 det 6502x502

Τεχνολογία σακούλας

Οι ηλεκτρικές σκούπες Kärcher με σακούλα είναι πολύ υγιεινές, επειδή η σκόνη που συλλέγεται παγιδεύονται αξιόπιστα στη σακούλα. Όταν η σακούλα γεμίσει, μπορεί να αφαιρεθεί γρήγορα από τη συσκευή και να απορριφθεί χωρίς να υπάρχει επαφή με το ρύπο ή ακόμη και να δημιουργηθεί σκόνη. Αυτό το χαρακτηριστικό εκτιμάται ιδιαίτερα από άτομα που υποφέρουν από αλλεργίες, μεταξύ άλλων.

Αποθηκευτικός χώρος για αξεσουάρ

Τα αξεσουάρ μπορούν να αποθηκευτούν στην ίδια τη συσκευή, ώστε να είναι πάντα σε εύκολη η πρόσβαση σε αυτά.

1198100 det 3
1198100 det 4

Αυτόματη επανατύλιξη καλωδίου

Μετά τη χρήση, το καλώδιο μπορεί να ξανατυλιχθεί γρήγορα και εύκολα.

Αναδιπλούμενη λαβή μεταφοράς

Η αναδιπλούμενη λαβή μεταφοράς καθιστά εύκολη τη μεταφορά της ηλεκτρικής σκούπας, ακόμη και σε σκάλες.

1198100 det 5
1198100 det 7

Απεριόριστα ρυθμιζόμενος έλεγχος ισχύος στη συσκευή

Ρυθμιζόμενη ισχύς: η ισχύς αναρρόφησης της συσκευής μπορεί να ρυθμιστεί σε οποιοδήποτε επίπεδο για να ταιριάζει στις απαιτήσεις του χειριστή.

Ηλεκτρικές σκούπες χωρίς σακούλα

VC 3

Η πολυκυκλωνική ηλεκτρική σκούπα VC 3 της Kärcher είναι ιδανική για διαμερίσματα και μικρότερα σπίτια λόγω του μικρού μεγέθους της. Όχι μόνο καθαρίζει τα σκληρά δάπεδα και τα χαλιά, αλλά χάρη στο ακροφύσιο σχισμών και τη μαλακή βούρτσα, παράγει εξαιρετικά αποτελέσματα ακόμα και σε δύσκολα ως προς την πρόσβαση σημεία και σε ευαίσθητες επιφάνειες.

Άλλα πλεονεκτήματα περιλαμβάνουν το φίλτρο υγιεινής HEPA, το οποίο φιλτράρει αξιόπιστα τη λεπτή βρωμιά, όπως η γύρη ή άλλα σωματίδια που προκαλούν αλλεργίες, και η πρακτική θέση στάθμευσης.

VC 3 yellow parquet app 04 CI20
1198120 det 6

Πολυ-κυκλωνική τεχνολογία

Οι ηλεκτρικές σκούπες Kärcher με πολυ-κυκλωνική τεχνολογία δεν συλλέγουν τους ρύπους σε σακούλες φίλτρου, αλλά σε ένα διαφανές δοχείο απορριμμάτων. Αυτό όχι μόνο εξοικονομεί χρόνο και χρήματα από την αγορά και την τοποθέτηση ανταλλακτικών φίλτρων, αλλά δείχνει επίσης με μια ματιά πότε το δοχείο χρειάζεται άδειασμα.

Θέση στάθμευσης

Η εύχρηστη λειτουργία θέσης στάθμευσης σας επιτρέπει να σταθμεύετε τη συσκευή γρήγορα και με ασφάλεια κατά τη διάρκεια διακοπών εργασίας.

1198120 det 4502x502
1198120 det 3

Διαφανές δοχείο απορριμμάτων

Όχι μόνο το δοχείο απορρυμμάτων δείχνει πότε χρειάζεται άδειασμα, αλλά και το περιεχόμενό του μπορεί να απορριφθεί σε ελάχιστο χρόνο.

Αυτόματη επανατύλιξη καλωδίου

Μετά τη χρήση, το καλώδιο μπορεί να ξανατυλιχθεί γρήγορα και εύκολα.

1198120 det 2
VC sofa app 1

Αποσπώμενο ακροφύσιο δαπέδου

Δυνατότητα τοποθέτησης πρόσθετων αξεσουάρ για βέλτιστο καθαρισμό σε κάθε χώρο του σπιτιού.

VC 5

Η συμπαγής ηλεκτρική σκούπα VC 5 της Kärcher είναι μικρή, αλλά ισχυρή, συνδυάζοντας εξαιρετικά συμπαγείς διαστάσεις με μεγάλη ισχύ. Αυτή η ηλεκτρική σκούπα χειρός μπορεί να αποθηκευτεί εύκολα ακόμα και στα πιο μικρά νοικοκυριά, ωστόσο προσφέρει την ίδια καθαριότητα με μια συμβατική ηλεκτρική σκούπα με κάνιστρο pull-along.

Η φορητή ηλεκτρική σκούπα VC 5 εντυπωσιάζει όχι μόνο με την εξαιρετικά συμπαγή σχεδίασή της, την εξαιρετική απόδοση καθαρισμού και το έξυπνο σύστημα φίλτρου, αλλά και με τις πολλές ιδιότητες και λειτουργίες που αφαιρούν τη σκληρή δουλειά από την ηλεκτρική σκούπα. Ανακαλύψτε τη διαφορά!

VC 5 yellow living room app 01 CI20
VC 5 VIDEO

Σύστημα φίλτρου χωρίς σακούλα με ενσωματωμένο καθαρισμό φίλτρων

Το σύστημα φίλτρου χωρίς σακούλα στη σκούπα VC 5, όχι μόνο εξοικονομεί χρήματα από την αγορά ανταλλακτικών φίλτρων, αλλά και κάνει το άδειασμα του φίλτρου γρήγορο και εύκολο: απλά αφαιρέστε το κουτί φίλτρου από την ηλεκτρική σκούπα χειρός, ανοίξτε το καπάκι και αδειάστε τη βρωμιά. Μια περιοχή έως και 150 m² μπορεί να καθαριστεί με την ηλεκτρική σκούπα πριν το φίλτρο απαιτήσει άδειασμα.

Η Kärcher έχει σκεφτεί ιδιαίτερα τον καθαρισμό του φίλτρου στη σκούπα VC 5: το ξεβίδωμα του φίλτρου το καθαρίζει επίσης αυτόματα και στη συνέχεια η χαλαρή σκόνη μπορεί απλά να αδειάσει.

Το δεύτερο φίλτρο στο κιβώτιο φίλτρου, το φίλτρο μεγάλης διάρκειας ζωής, πρέπει να αδειάζει από λεπτή σκόνη κάθε δύο μήνες και μπορεί να πλυθεί με τρεχούμενο νερό εάν χρειάζεται.

Το φίλτρο υγιεινής HEPA (EN 1822:1995) παρέχει ένα τρίτο στάδιο φιλτραρίσματος. Παγιδεύει αξιόπιστα την πιο λεπτή σκόνη, όπως γύρη και σωματίδια που προκαλούν αλλεργίες.

Έλεγχος ισχύος τεσσάρων σταδίων

Η ισχύς μπορεί να ρυθμιστεί γρήγορα και εύκολα για να ταιριάζει στη συγκεκριμένη εφαρμογή.

1349100 det 24
1349100 det 27

Συμπαγής και εξοικονομεί χώρο

Αυτή η ηλεκτρική σκούπα όρθιου τύπου διαθέτει έναν ιδιαίτερα συμπαγή σχεδιασμό χάρη στην εκλεπτυσμένη διάταξη των εξαρτημάτων, τον έξυπνο σχεδιασμό και την καινοτόμο τεχνολογία κινητήρα. Επιπλέον, η ηλεκτρική σκούπα μπορεί να μειωθεί στο μισό του κανονικού της μεγέθους με το πάτημα ενός κουμπιού χάρη στον κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας σωλήνα αναρρόφησης τριπλού τηλεσκοπίου. Αυτό καθιστά δυνατή την εύκολη αποθήκευση σε πολύ μικρούς χώρους – ακόμα και σε συρτάρι και εξοικονομεί χώρο αποθήκευσης.

Εξαιρετικά υψηλή απόδοση

Το ρυθμιζόμενο ακροφύσιο ξηρού δαπέδου Kärcher με εύκαμπτο σύνδεσμο έχει σχεδιαστεί ειδικά για τη VC 5 και είναι τέλεια προσαρμοσμένο στη συσκευή. Είναι ιδιαίτερα αποδοτικό και εκμεταλλεύεται τη μέγιστη ισχύ από τη συσκευή χάρη στον ιδιαίτερα ερμητικά σφραγισμένο σχεδιασμό και το ειδικό κανάλι αέρα – προσφέροντας εξαιρετική απόδοση καθαρισμού σε σκληρά δάπεδα και χαλιά. Χάρη σε αυτήν την κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τεχνολογία, η VC 5 καθαρίζει τόσο καλά όσο μια ηλεκτρική σκούπα μεγάλου δοχείου.

1349100 det 22
VC 5 yellow driving under app 02 CI20

Υψηλή ευελιξία

Ο compact σχεδιασμός του και το έξυπνα σχεδιασμένο ακροφύσιο δαπέδου καθιστούν την VC 5 ιδιαίτερα ευέλικτη, ώστε να μπορείτε να κινείστε εύκολα στα εμπόδια και να φτάσετε πολύ κάτω από τα έπιπλα.

Εύκολος καθαρισμός και σε σκαλιά

Η ηλεκτρική σκούπα χειρός είναι η ιδανική λύση για το σκούπισμα των σκαλοπατιών χωρίς να χρειάζεται η μεταφορά μιας βαριάς σκούπας.

VC 5 stairs yellow app 5 CI15
1349100 hero 2

Μαγνητική θέση στάθμευσης

Με τη μαγνητική θέση στάθμευσης, η συσκευή μπορεί να σταθμεύσει γρήγορα και με ασφάλεια κατά τη διάρκεια διακοπών λειτουργίας της και να γίνει πιο συμπαγής για τη μεταφορά.

Πρακτική αποθήκευση καλωδίων με λειτουργία γρήγορης αποδέσμευσης

Το καλώδιο μπορεί να αποθηκευτεί προσεκτικά στο πίσω μέρος της συσκευής και να αφαιρεθεί εύκολα χάρη στο σχεδιασμό του περιστρεφόμενου γάντζου.

1349100 det 11

Ηλεκτρική σκούπα με φίλτρο νερού

DS 6 yellow floor nozzle carpet app 01 CI20

DS 6

Η ηλεκτρική σκούπα DS 6 με φίλτρο νερού όχι μόνο εγγυάται καθαρά δάπεδα, αλλά και φρέσκο ​​αέρα εξαγωγής που είναι έως και 99.5% χωρίς σκόνη. Αυτό βελτιώνει αισθητά τον αέρα και, μαζί με αυτό, το κλίμα των εσωτερικών χώρων. Ιδανική επιλογή για τα άτομα που υποφέρουν από αλλεργίες.

Πώς λειτουργεί η ηλεκτρική σκούπα με φίλτρο νερού

Σε αντίθεση με τις τυπικές ηλεκτρικές σκούπες με σακούλα φίλτρου, η DS 6 Waterfilter λειτουργεί χρησιμοποιώντας τη φυσική δύναμη του νερού. Το νερό στο φίλτρο στροβιλίζεται με υψηλή ταχύτητα από την ισχυρή ισχύ αναρρόφησης. Ο ρύπος που αναρροφάται φιλτράρεται πολύ αποτελεσματικά από τον αέρα από αυτό το στροβιλιζόμενο νερό και συνδέεται αμέσως στο λουτρό νερού. Το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικά φρέσκος αέρας εξαγωγής. Επειδή δεν υπάρχει σακούλα φίλτρου στην οποία μπορούν να πολλαπλασιαστούν τα αλλεργιογόνα, ακόμη και οι εκκρίσεις ακάρεων σκόνης ξεπλένονται με το νερό μετά τη χρήση. Ένα άλλο όφελος για τα άτομα που υποφέρουν από αλλεργίες είναι ότι δεν δημιουργείται πλέον σκόνη όταν αδειάζει ο κάδος.

  1. Αποτελεσματικό κύριο φιλτράρισμα στο διαφανές φίλτρο νερού. Όλοι οι χονδρόκοκκοι ρύποι παγιδεύονται με ασφάλεια εδώ. Δεν μπορεί να δημιουργηθεί άλλη σκόνη και η ισχύς αναρρόφησης διατηρείται.
  2. Το ενδιάμεσο φίλτρο πλένεται και επομένως έχει μεγάλη διάρκεια. Φιλτράρει τα μικροσκοπικά αιωρούμενα σωματίδια από τον συμπυκνωμένο υγρό αέρα.
  3. Το ειδικό φίλτρο HEPA 12 παγιδεύει το 99,5% της γύρης, των σπόρων μυκήτων, των βακτηρίων και των απεκκρίσεων των ακάρεων σκόνης.
illu DS filter system EN CI15
1195210 det 14

Ισχυρό φίλτρο νερού

Το φίλτρο νερού όχι μόνο διασφαλίζει ότι ο αέρας που αποβάλλεται είναι ιδιαίτερα καθαρός, αλλά είναι επίσης εύκολο να αδειάσει και να διατηρηθεί καθαρό χάρη στον πρακτικό σχεδιασμό του.

Μεταβλητός τηλεσκοπικός σωλήνας αναρρόφησης

Ο μεταβλητός τηλεσκοπικός σωλήνας αναρρόφησης μπορεί να ρυθμιστεί ώστε να ταιριάζει στο ύψος του χρήστη, για επιπλέον άνεση κατά το σκούπισμα με ηλεκτρική σκούπα.

DS 6000 crevice nozzle app 5
1195210 det 7

Αυτόματη επανατύλιξη καλωδίου

Μετά τη χρήση, το καλώδιο μπορεί να ξανατυλιχθεί γρήγορα και εύκολα

Πρακτική θέση στάθμευσης

Η συσκευή μπορεί να "παρκάρει" γρήγορα και εύκολα όταν κάνετε ένα διάλειμμα από την εργασία.

1195220 det 5
DS 6000 washbasin app 03502x502

Απλός καθαρισμός

Το αφαιρούμενο φίλτρο νερού γεμίζει και καθαρίζεται εύκολα.

Θέση στάθμευσης για κατακόρυφη αποθήκευση

Η DS 6 μπορεί επίσης να αποθηκευτεί κάθετα για εξοικονόμηση χώρου.

1195220 det 4
1195210 det 4

Πρακτική αποθήκευση αξεσουάρ

Όλα τα αξεσουάρ μπορούν να αποθηκευτούν τακτοποιημένα με εύκολη πρόσβαση στη θήκη αξεσουάρ.

Ergonomic carrying handle

Η εργονομική λαβή μεταφοράς της DS 6 διευκολύνει τη μεταφορά από το ένα μέρος στο άλλο.

1195210 det 1
DS 6000 washbasin app 08

Ενδιάμεσο φίλτρο που πλένεται

Ενδιάμεσο φίλτρο που πλένεται για μεγάλη διάρκεια ζωής και βέλτιστο αποτέλεσμα καθαρισμού.

Σκόνη και τρίχες από κατοικίδια; Έχουμε ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι!

Επιφάνειες καλυμμένες με σκόνη

Από πού έρχεται όλη αυτή η σκόνη;

Δεν υπάρχει κανένας που να μην έχει κάνει αυτή την ερώτηση στον εαυτό του κοιτάζοντας το σπίτι του. Το σπίτι έχει καθαριστεί πρόσφατα – και όμως, πολύ σύντομα, ένα λεπτό στρώμα σκόνης πέφτει στα έπιπλα, τα φυτά του σπιτιού, τα βιβλία και το πάτωμα. Η σκόνη μετακινείται συνεχώς στους χώρους διαβίωσης και απλώνεται σε όλες τις περιοχές. Αυτό δεν μπορεί να αποτραπεί τελείως– αλλά τουλάχιστον μπορεί να διορθωθεί γρήγορα. Με τα νέα μοντέλα σκουπών αναρρόφησης με μπαταρία, μπορείς να εξαφανίσεις εύκολα τη δυσάρεστη σκόνη με μέγιστη ευελιξία.

VC 6 Cordless kitchen hard floor app 01 CI20
VC 4 Cordless dustbin app 01 CI20

Από τι είναι πραγματικά φτιαγμένη η σκόνη;

Από τα νεκρά κύτταρα του δέρματος και τις ίνες του χαλιού μέχρι τη γύρη και τις τρίχες κατοικίδιων, η σκόνη είναι ένα ολόκληρο μείγμα σωματιδίων διαφορετικού μεγέθους, τα οποία αναμειγνύονται και συνδυάζονται μεταξύ τους. Ανάλογα με το μέγεθος και το βάρος των σωματιδίων, η σκόνη είτε θα μεταφερθεί σε κάθε γωνία από τον αέρα που κυκλοφορεί είτε θα στροβιλίζεται συνεχώς χωρίς να κάθεται πουθενά.


Μεταφέρουμε την πλειονότητα των ρύπων στα σπίτια μας με τα παπούτσια μας. Ως εκ τούτου, αξίζει τον κόπο να έχεις υλικά όπως υφασμάτινα ή ελαστικά χαλάκια για να λειτουργούν ως παγίδες βρωμιάς για τους ρύπους.

Καθάριζε πιο συχνά αν έχεις κατοικίδιο

Όταν ζεις με κατοικίδιο, ένας μεγάλος καθαρισμός του σπιτιού την εβδομάδα δεν είναι αρκετός: λασπωμένα αποτυπώματα ποδιών στο πάτωμα, φαγητό γύρω από το μπολ και δυσάρεστες τρίχες βρίσκουν το δρόμο τους σε όλο το σπίτι. Η συσκευή που χρησιμοποιείς πρέπει να είναι συνέχεια έτοιμη για χρήση, για να διατηρεί το νοικοκυριό σε καλή κατάσταση. Οι σκούπες αναρρόφησής της Kärcher χωρίς καλώδιο είναι πάντα σε ετοιμότητα για να ξεπεράσουν κάθε πρόκληση καθαρισμού, ακόμα και σε περιοχές που είναι δύσκολο να φτάσεις, βοηθώντας να καθαρίσεις το σπίτι με γρήγορο και ευέλικτο τρόπο, ανάλογα με τις ανάγκες σου.

Τρίχες κατοικίδιων, εξαφανίστηκαν!

Εάν έχεις κατοικίδιο, θα είσαι εξοικειωμένος με το πρόβλημα: τρίχες από τον τετράποδο φίλο σας απλώνονται γρήγορα σε ολόκληρο το σπίτι – ακόμα και όταν μόλις έχεις τελειώσει το σκούπισμα και το καθάρισμα. Οι τρίχες των κατοικίδιων είναι ιδιαίτερα επίμονες στα χαλιά και τα χαλάκια της πόρτας. Μια συμβατική σκούπα δεν βοηθάει εδώ, καθώς δεν αφαιρεί αξιόπιστα τις λεπτές τρίχες. Τι μπορεί να σε σώσει; Οι σκούπες αναρρόφησης χωρίς καλώδιο της Kärcher. Το ενεργό ακροφύσιο δαπέδου είναι πολύ αποτελεσματικό στην αφαίρεση τριχών κατοικίδιων από υφασμάτινα καλύμματα δαπέδου.

Απορρίμματα γατών παντού; Κανένα πρόβλημα!

Μπορεί οι γάτες να είναι εξοικειωμένες με την χρήση της άμμου, αλλά συχνά τα απορρίμματά τους καταλήγουν και έξω από το κουτί απορριμμάτων. Αυτή είναι μια εργασία καθαρισμού που οι σκούπες μας μπορούν να κάνουν σε ελάχιστο χρόνο. Οι μικροί κόκκοι μπορούν να καθαριστούν γρήγορα και εύκολα. Αυτό συνιστάται ιδιαίτερα επειδή ο κόκκος μπορεί να χαράξει τα καλύμματα δαπέδου εάν πατηθεί κατά λάθος.

AF 20 living room app 01 CI20

Ζητήστε Προσφορά

Όνομα*
Please let us know your name.
Email*
Please let us know your email address.
Τηλέφωνο*
Invalid Input
Προϊόν*
Please write a subject for your message.
Μήνυμα*
Please let us know your message.
Invalid Input

t