0
 x 
Το καλάθι σας
Kärcher Center Premier
D

Για Το Σπίτι

Ανακάλυψε τις καινούργιες σκούπες Stick από την Kärcher!

Είσαι σε αναζήτηση μιας ηλεκτρικής σκούπας Stick; Οι νέες ηλεκτρικές σκούπες VC της Kärcher είναι η ιδανική λύση! Χωρίς ενοχλητικά καλώδια και χωρίς σακούλα! Κατάλληλες για μικρά και μεγάλα διαμερίσματα, αλλά και σπίτια, οι VC συνδυάζουν υψηλή ισχύ αναρρόφησης με ευελιξία! Ρυθμίστε την ισχύ γρήγορα και εύκολα για να ταιριάζει στις ανάγκες σας. Το εύχρηστο κουμπί κλειδώματος εξαλείφει την ανάγκη συνεχούς πίεσης του κουμπιού λειτουργίας, ενώ η λειτουργία "Boost" είναι ιδανική για απαιτητικούς καθαρισμούς.

Μάθε περισσότερα παρακάτω! Επιλέξτε την απόλυτη επιλογή για αποτελεσματικό και άνετο καθαρισμό!

Νέες σκούπες αναρρόφησης: VC 6 Cordless ourFamily & VC 4 Cordless myHome

Η καινοτόμος τεχνολογία αισθητήρα σκόνης,

στη σκούπα VC 7 Cordless yourMax αναδεικνύει το σκούπισμα σε νέο επίπεδο ευκολίας και αποτελεσματικότητας. Ο ενσωματωμένος αισθητήρας σκόνης παρέχει αυτόματη ανίχνευση της ποσότητας σκόνης και προσφέρει έλεγχο της ισχύος. Η έξυπνη ρύθμιση ισχύος εξασφαλίζει αποτελεσματική χρήση της μπαταρίας, επιτυγχάνοντας έως 60 λεπτά συνεχούς λειτουργίας. Με αυτήν την καινοτόμα σκούπα, το σκούπισμα γίνεται ευκολότερο και πιο βολικό από ποτέ!

dust sensor vc
VC 4 Cordless living room wooden floor app 05 CI20

Απολαύστε την απόλυτη ασύρματη ελευθερία χάρη στην τεχνολογία μπαταρίας ιόντων λιθίου.

Οι ασύρματες ηλεκτρικές σκούπες ξεχωρίζουν από το πλήθος με τη μέγιστη ελευθερία κινήσεων, την υψηλή ισχύ αναρρόφησης και το χαμηλό τους βάρος. Οι ισχυρές μπαταρίες διευκολύνουν τη σκληρή δουλειά του καθαρισμού μέχρι και την τελευταία γωνία. Επιπλέον, η μεγάλη ποικιλία αξεσουάρ κάνει τις ασύρματες σκούπες ακόμα πιο ευέλικτες.

Ευκολία χρήσης

Η ισχύς μπορεί να ρυθμιστεί γρήγορα και εύκολα για να ταιριάζει στην κάθε συγκεκριμένη εφαρμογή. Το εύχρηστο κουμπί κλειδώματος σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να κρατάτε πατημένο το κουμπί λειτουργίας, ενώ η λειτουργία "Boost" ενδείκνυται για τον καθαρισμό πιο απαιτητικών σημείων.

VC 6 Cordless living room hard floor app 05 CI20
VC 6 Cordless living room hard floor app 03 CI20

Ενεργό ακροφύσιο δαπέδου

Οι μηχανοκίνητοι κύλινδροι και η εξαιρετική ευελιξία επιτρέπουν τη βέλτιστη συλλογή ρύπων και την αβίαστη συλλογή ρύπων με τη χρήση της ηλεκτρικής σκούπας ακόμη και κάτω από τα έπιπλα.

Το ακροφύσιο δαπέδου της VC 6 Cordless διαθέτει φωτισμό LED για να φωτίζει τη βρωμιά και να εξασφαλίζει αξιόπιστη συλλογή βρωμιάς.

Μεγάλο εύρος εφαρμογών.

Η ευρεία γκάμα εφαρμογών των ασύρματων σκουπών προσφέρει έξυπνες επιλογές στήριξης για διάφορα εξαρτήματα, επιτρέποντας έτσι να γίνουν ακόμη πιο ευέλικτες στη χρήση.

application options vc
filter system vc

Πρακτικά σχεδιασμένο σύστημα φίλτρου.

Το σύστημα φίλτρων τριών σταδίων, που περιλαμβάνει κυκλώνα, είσοδο αέρα και φίλτρο υγιεινής HEPA* (VC 7 Cordless και VC 6 Cordless), σχεδιάστηκε με πρακτικότητα για να διασφαλίζει εξαιρετικά καθαρό αέρα κατά την εξαγωγή.

Τα φίλτρα μπορούν να καθαριστούν

Άδειασμα δοχείου σκόνης με ένα κλικ.


Οι ρύποι αδειάζουν εύκολα και υγιεινά με το πάτημα ενός κουμπιού, ώστε να μην χρειάζεται να τους αγγίξεις.

dust container vc
wall bracket vc

Πρακτικό στήριγμα τοίχου.

Ο επιτοίχιος βραχίονας των ασύρματων ηλεκτρικών σκουπών Kärcher αποτελεί έναν πρακτικό τρόπο αποθήκευσης. Με την ευκολία της τοποθέτησης στον τοίχο, η συσκευή αποθηκεύεται γρήγορα και αποτελεσματικά, πάντα έτοιμη για χρήση. Επιπλέον, ο βραχίονας λειτουργεί ως βολικός φορτιστής, εξασφαλίζοντας πάντα έτοιμη ενέργεια για τις σκούπες VC 7 Cordless yourMax και VC 6 Cordless ourFamily.

VC 6 Cordless ourFamily

Ο καθαρισμός μπορεί να είναι πραγματικά τόσο απλός: με την ηλεκτρική σκούπα VC 6 Cordless ourFamily, η ηλεκτρική σκούπα γίνεται πραγματική απόλαυση. Τα πολλά έξυπνα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν άδειασμα δοχείου σκόνης με ένα κλικ, λειτουργία "boost", εργονομικό σχεδιασμό για καθαρισμό σε δυσπρόσιτα σημεία και φώτα LED στο ενεργό ακροφύσιο δαπέδου που κάνουν τη σκόνη πιο ορατή και εγγυώνται αξιόπιστη συλλογή ρύπων.

Άλλα πλεονεκτήματα περιλαμβάνουν τον εντυπωσιακό χρόνο λειτουργίας της μπαταρίας των 50 λεπτών, την αθόρυβη ένταση λειτουργίας, το ξεχωριστό εργαλείο καθαρισμού φίλτρου και μια ευανάγνωστη οθόνη κατάστασης μπαταρίας που δείχνει την κατάσταση της μπαταρίας και τα σχετικά μηνύματα ανά πάσα στιγμή.

VC 6 Cordless Obviously Good Editorial Visual 02 CI20
VC 4 Cordless Obviously Good Editorial Visual 04 CI20

VC 4 Cordless myHome

Η μέγιστη ελευθερία κινήσεων συναντά τη μέγιστη άνεση: η ηλεκτρική σκούπα VC 4 Cordless myHome με χρόνο λειτουργίας έως και 30 λεπτά σώζει τον χρήστη από το να χρειάζεται να σύρει ένα μεγάλο μηχάνημα. Τα πολλά έξυπνα χαρακτηριστικά της VC 4 Cordless myHome κάνουν το σκούπισμα απόλαυση: άδειασμα δοχείου σκόνης με ένα κλικ, λειτουργία ενίσχυσης, αθόρυβη λειτουργία, εργονομικός σχεδιασμός και ενεργό ακροφύσιο δαπέδου που εγγυάται αξιόπιστη συλλογή ρύπων σε σκληρά δάπεδα και χαλιά.

Ηλεκτρική σκούπα με σακούλα

VC 2

Η συμπαγής ηλεκτρική σκούπα VC 2 της Kärcher είναι ιδανική για χρήση σε διαμερίσματα ή μικρότερα σπίτια. Μπορεί να αποθηκευτεί σε μικρούς χώρους και παρέχει εξαιρετικά αξιόπιστα αποτελέσματα καθαρισμού. Επιπλέον, η VC 2 εντυπωσιάζει με πολλά βολικά χαρακτηριστικά, όπως η αυτόματη επανατύλιξη του καλωδίου, η οποία επιτρέπει στο καλώδιο να μαζεύεται γρήγορα μετά τη χρήση, την πτυσσόμενη λαβή μεταφοράς, η οποία διευκολύνει τη μεταφορά και το κατέβασμα σκαλοπατιών, τον έλεγχο μεταβλητής ισχύος στη συσκευή και στη θήκη αποθήκευσης αξεσουάρ.

1198100 det 6502x502

Τεχνολογία σακούλας

Οι ηλεκτρικές σκούπες Kärcher με σακούλα είναι πολύ υγιεινές, επειδή η σκόνη που συλλέγεται παγιδεύονται αξιόπιστα στη σακούλα. Όταν η σακούλα γεμίσει, μπορεί να αφαιρεθεί γρήγορα από τη συσκευή και να απορριφθεί χωρίς να υπάρχει επαφή με το ρύπο ή ακόμη και να δημιουργηθεί σκόνη. Αυτό το χαρακτηριστικό εκτιμάται ιδιαίτερα από άτομα που υποφέρουν από αλλεργίες, μεταξύ άλλων.

Αποθηκευτικός χώρος για αξεσουάρ

Τα αξεσουάρ μπορούν να αποθηκευτούν στην ίδια τη συσκευή, ώστε να είναι πάντα σε εύκολη η πρόσβαση σε αυτά.

1198100 det 3
1198100 det 4

Αυτόματη επανατύλιξη καλωδίου

Μετά τη χρήση, το καλώδιο μπορεί να ξανατυλιχθεί γρήγορα και εύκολα.

Αναδιπλούμενη λαβή μεταφοράς

Η αναδιπλούμενη λαβή μεταφοράς καθιστά εύκολη τη μεταφορά της ηλεκτρικής σκούπας, ακόμη και σε σκάλες.

1198100 det 5
1198100 det 7

Απεριόριστα ρυθμιζόμενος έλεγχος ισχύος στη συσκευή

Ρυθμιζόμενη ισχύς: η ισχύς αναρρόφησης της συσκευής μπορεί να ρυθμιστεί σε οποιοδήποτε επίπεδο για να ταιριάζει στις απαιτήσεις του χειριστή.

Ηλεκτρικές σκούπες χωρίς σακούλα

VC 3

Η πολυκυκλωνική ηλεκτρική σκούπα VC 3 της Kärcher είναι ιδανική για διαμερίσματα και μικρότερα σπίτια λόγω του μικρού μεγέθους της. Όχι μόνο καθαρίζει τα σκληρά δάπεδα και τα χαλιά, αλλά χάρη στο ακροφύσιο σχισμών και τη μαλακή βούρτσα, παράγει εξαιρετικά αποτελέσματα ακόμα και σε δύσκολα ως προς την πρόσβαση σημεία και σε ευαίσθητες επιφάνειες.

Άλλα πλεονεκτήματα περιλαμβάνουν το φίλτρο υγιεινής HEPA, το οποίο φιλτράρει αξιόπιστα τη λεπτή βρωμιά, όπως η γύρη ή άλλα σωματίδια που προκαλούν αλλεργίες, και η πρακτική θέση στάθμευσης.

VC 3 yellow parquet app 04 CI20
1198120 det 6

Πολυ-κυκλωνική τεχνολογία

Οι ηλεκτρικές σκούπες Kärcher με πολυ-κυκλωνική τεχνολογία δεν συλλέγουν τους ρύπους σε σακούλες φίλτρου, αλλά σε ένα διαφανές δοχείο απορριμμάτων. Αυτό όχι μόνο εξοικονομεί χρόνο και χρήματα από την αγορά και την τοποθέτηση ανταλλακτικών φίλτρων, αλλά δείχνει επίσης με μια ματιά πότε το δοχείο χρειάζεται άδειασμα.

Θέση στάθμευσης

Η εύχρηστη λειτουργία θέσης στάθμευσης σας επιτρέπει να σταθμεύετε τη συσκευή γρήγορα και με ασφάλεια κατά τη διάρκεια διακοπών εργασίας.

1198120 det 4502x502
1198120 det 3

Διαφανές δοχείο απορριμμάτων

Όχι μόνο το δοχείο απορρυμμάτων δείχνει πότε χρειάζεται άδειασμα, αλλά και το περιεχόμενό του μπορεί να απορριφθεί σε ελάχιστο χρόνο.

Αυτόματη επανατύλιξη καλωδίου

Μετά τη χρήση, το καλώδιο μπορεί να ξανατυλιχθεί γρήγορα και εύκολα.

1198120 det 2
VC sofa app 1

Αποσπώμενο ακροφύσιο δαπέδου

Δυνατότητα τοποθέτησης πρόσθετων αξεσουάρ για βέλτιστο καθαρισμό σε κάθε χώρο του σπιτιού.

Ηλεκτρική σκούπα με φίλτρο νερού

DS 6 yellow floor nozzle carpet app 01 CI20

DS 6

Η ηλεκτρική σκούπα DS 6 με φίλτρο νερού όχι μόνο εγγυάται καθαρά δάπεδα, αλλά και φρέσκο ​​αέρα εξαγωγής που είναι έως και 99.5% χωρίς σκόνη. Αυτό βελτιώνει αισθητά τον αέρα και, μαζί με αυτό, το κλίμα των εσωτερικών χώρων. Ιδανική επιλογή για τα άτομα που υποφέρουν από αλλεργίες.

Πώς λειτουργεί η ηλεκτρική σκούπα με φίλτρο νερού

Σε αντίθεση με τις τυπικές ηλεκτρικές σκούπες με σακούλα φίλτρου, η DS 6 Waterfilter λειτουργεί χρησιμοποιώντας τη φυσική δύναμη του νερού. Το νερό στο φίλτρο στροβιλίζεται με υψηλή ταχύτητα από την ισχυρή ισχύ αναρρόφησης. Ο ρύπος που αναρροφάται φιλτράρεται πολύ αποτελεσματικά από τον αέρα από αυτό το στροβιλιζόμενο νερό και συνδέεται αμέσως στο λουτρό νερού. Το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικά φρέσκος αέρας εξαγωγής. Επειδή δεν υπάρχει σακούλα φίλτρου στην οποία μπορούν να πολλαπλασιαστούν τα αλλεργιογόνα, ακόμη και οι εκκρίσεις ακάρεων σκόνης ξεπλένονται με το νερό μετά τη χρήση. Ένα άλλο όφελος για τα άτομα που υποφέρουν από αλλεργίες είναι ότι δεν δημιουργείται πλέον σκόνη όταν αδειάζει ο κάδος.

  1. Αποτελεσματικό κύριο φιλτράρισμα στο διαφανές φίλτρο νερού. Όλοι οι χονδρόκοκκοι ρύποι παγιδεύονται με ασφάλεια εδώ. Δεν μπορεί να δημιουργηθεί άλλη σκόνη και η ισχύς αναρρόφησης διατηρείται.
  2. Το ενδιάμεσο φίλτρο πλένεται και επομένως έχει μεγάλη διάρκεια. Φιλτράρει τα μικροσκοπικά αιωρούμενα σωματίδια από τον συμπυκνωμένο υγρό αέρα.
  3. Το ειδικό φίλτρο HEPA 12 παγιδεύει το 99,5% της γύρης, των σπόρων μυκήτων, των βακτηρίων και των απεκκρίσεων των ακάρεων σκόνης.
illu DS filter system EN CI15
1195210 det 14

Ισχυρό φίλτρο νερού

Το φίλτρο νερού όχι μόνο διασφαλίζει ότι ο αέρας που αποβάλλεται είναι ιδιαίτερα καθαρός, αλλά είναι επίσης εύκολο να αδειάσει και να διατηρηθεί καθαρό χάρη στον πρακτικό σχεδιασμό του.

Μεταβλητός τηλεσκοπικός σωλήνας αναρρόφησης

Ο μεταβλητός τηλεσκοπικός σωλήνας αναρρόφησης μπορεί να ρυθμιστεί ώστε να ταιριάζει στο ύψος του χρήστη, για επιπλέον άνεση κατά το σκούπισμα με ηλεκτρική σκούπα.

DS 6000 crevice nozzle app 5
1195210 det 7

Αυτόματη επανατύλιξη καλωδίου

Μετά τη χρήση, το καλώδιο μπορεί να ξανατυλιχθεί γρήγορα και εύκολα

Πρακτική θέση στάθμευσης

Η συσκευή μπορεί να "παρκάρει" γρήγορα και εύκολα όταν κάνετε ένα διάλειμμα από την εργασία.

1195220 det 5
DS 6000 washbasin app 03502x502

Απλός καθαρισμός

Το αφαιρούμενο φίλτρο νερού γεμίζει και καθαρίζεται εύκολα.

Θέση στάθμευσης για κατακόρυφη αποθήκευση

Η DS 6 μπορεί επίσης να αποθηκευτεί κάθετα για εξοικονόμηση χώρου.

1195220 det 4
1195210 det 4

Πρακτική αποθήκευση αξεσουάρ

Όλα τα αξεσουάρ μπορούν να αποθηκευτούν τακτοποιημένα με εύκολη πρόσβαση στη θήκη αξεσουάρ.

Ergonomic carrying handle

Η εργονομική λαβή μεταφοράς της DS 6 διευκολύνει τη μεταφορά από το ένα μέρος στο άλλο.

1195210 det 1
DS 6000 washbasin app 08

Ενδιάμεσο φίλτρο που πλένεται

Ενδιάμεσο φίλτρο που πλένεται για μεγάλη διάρκεια ζωής και βέλτιστο αποτέλεσμα καθαρισμού.

Σκόνη και τρίχες από κατοικίδια; Έχουμε ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι!

Επιφάνειες καλυμμένες με σκόνη

Από πού έρχεται όλη αυτή η σκόνη;

Δεν υπάρχει κανένας που να μην έχει κάνει αυτή την ερώτηση στον εαυτό του κοιτάζοντας το σπίτι του. Το σπίτι έχει καθαριστεί πρόσφατα – και όμως, πολύ σύντομα, ένα λεπτό στρώμα σκόνης πέφτει στα έπιπλα, τα φυτά του σπιτιού, τα βιβλία και το πάτωμα. Η σκόνη μετακινείται συνεχώς στους χώρους διαβίωσης και απλώνεται σε όλες τις περιοχές. Αυτό δεν μπορεί να αποτραπεί τελείως– αλλά τουλάχιστον μπορεί να διορθωθεί γρήγορα. Με τα νέα μοντέλα σκουπών αναρρόφησης με μπαταρία, μπορείς να εξαφανίσεις εύκολα τη δυσάρεστη σκόνη με μέγιστη ευελιξία.

VC 6 Cordless kitchen hard floor app 01 CI20
VC 4 Cordless dustbin app 01 CI20

Από τι είναι πραγματικά φτιαγμένη η σκόνη;

Από τα νεκρά κύτταρα του δέρματος και τις ίνες του χαλιού μέχρι τη γύρη και τις τρίχες κατοικίδιων, η σκόνη είναι ένα ολόκληρο μείγμα σωματιδίων διαφορετικού μεγέθους, τα οποία αναμειγνύονται και συνδυάζονται μεταξύ τους. Ανάλογα με το μέγεθος και το βάρος των σωματιδίων, η σκόνη είτε θα μεταφερθεί σε κάθε γωνία από τον αέρα που κυκλοφορεί είτε θα στροβιλίζεται συνεχώς χωρίς να κάθεται πουθενά.


Μεταφέρουμε την πλειονότητα των ρύπων στα σπίτια μας με τα παπούτσια μας. Ως εκ τούτου, αξίζει τον κόπο να έχεις υλικά όπως υφασμάτινα ή ελαστικά χαλάκια για να λειτουργούν ως παγίδες βρωμιάς για τους ρύπους.

Καθάριζε πιο συχνά αν έχεις κατοικίδιο

Όταν ζεις με κατοικίδιο, ένας μεγάλος καθαρισμός του σπιτιού την εβδομάδα δεν είναι αρκετός: λασπωμένα αποτυπώματα ποδιών στο πάτωμα, φαγητό γύρω από το μπολ και δυσάρεστες τρίχες βρίσκουν το δρόμο τους σε όλο το σπίτι. Η συσκευή που χρησιμοποιείς πρέπει να είναι συνέχεια έτοιμη για χρήση, για να διατηρεί το νοικοκυριό σε καλή κατάσταση. Οι σκούπες αναρρόφησής της Kärcher χωρίς καλώδιο είναι πάντα σε ετοιμότητα για να ξεπεράσουν κάθε πρόκληση καθαρισμού, ακόμα και σε περιοχές που είναι δύσκολο να φτάσεις, βοηθώντας να καθαρίσεις το σπίτι με γρήγορο και ευέλικτο τρόπο, ανάλογα με τις ανάγκες σου.

Τρίχες κατοικίδιων, εξαφανίστηκαν!

Εάν έχεις κατοικίδιο, θα είσαι εξοικειωμένος με το πρόβλημα: τρίχες από τον τετράποδο φίλο σας απλώνονται γρήγορα σε ολόκληρο το σπίτι – ακόμα και όταν μόλις έχεις τελειώσει το σκούπισμα και το καθάρισμα. Οι τρίχες των κατοικίδιων είναι ιδιαίτερα επίμονες στα χαλιά και τα χαλάκια της πόρτας. Μια συμβατική σκούπα δεν βοηθάει εδώ, καθώς δεν αφαιρεί αξιόπιστα τις λεπτές τρίχες. Τι μπορεί να σε σώσει; Οι σκούπες αναρρόφησης χωρίς καλώδιο της Kärcher. Το ενεργό ακροφύσιο δαπέδου είναι πολύ αποτελεσματικό στην αφαίρεση τριχών κατοικίδιων από υφασμάτινα καλύμματα δαπέδου.

Απορρίμματα γατών παντού; Κανένα πρόβλημα!

Μπορεί οι γάτες να είναι εξοικειωμένες με την χρήση της άμμου, αλλά συχνά τα απορρίμματά τους καταλήγουν και έξω από το κουτί απορριμμάτων. Αυτή είναι μια εργασία καθαρισμού που οι σκούπες μας μπορούν να κάνουν σε ελάχιστο χρόνο. Οι μικροί κόκκοι μπορούν να καθαριστούν γρήγορα και εύκολα. Αυτό συνιστάται ιδιαίτερα επειδή ο κόκκος μπορεί να χαράξει τα καλύμματα δαπέδου εάν πατηθεί κατά λάθος.

AF 20 living room app 01 CI20

Ζητήστε Προσφορά

Όνομα*
Please let us know your name.
Email*
Please let us know your email address.
Τηλέφωνο*
Invalid Input
Προϊόν*
Please write a subject for your message.
Μήνυμα*
Please let us know your message.
Invalid Input

t