0
 x 
Το καλάθι σας
Kärcher Center Premier
D

Μηχανές Περιποίησης Χαλιών

Οι νέες σκούπες SE πιο ανανεωμένες από ποτέ!  Έρχονται στο σπίτι σου για να SE εντυπωσιάσουν!

Υγιεινός καθαρισμός χαλιών, ταπετσαριών, στρωμάτων, υφασμάτινων επιφανειών και καθισμάτων αυτοκινήτου. Το καθαριστικό χαλιών RM 519, διαλυμένο στο νερό, εισχωρεί βαθιά στις ίνες και αναρροφάται μαζί με τους διαλυμένους ρύπους. Αυτές οι συσκευές είναι επίσης ιδανικές για άτομα με αλλεργίες και ιδιοκτήτες κατοικιδίων.

SE Benefits 1080x1080 01 SE Benefits 1080x1080 02
SE Benefits 1080x1080 03 SE Benefits 1080x1080 04
SE Benefits 1080x1080 04 SE Benefits SE4 1080x1080 01

 

1200x600

ΑΦΑΙΡΕΣΕ ΕΥΚΟΛΑ ΟΣΜΕΣ ΚΑΙ ΡΥΠΟΥΣ

ΤΕΛΕΙΑ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΩΝ

Δεν χρειάζεται πλέον να ανησυχείς για τίποτα! Η εξαιρετική καθαριστική απόδοση των σκουπών SE εξασφαλίζει ότι όλες οι υφασμάτινες επιφάνειες θα είναι ξανά καθαρές γρήγορα και ότι όλοι οι λεκέδες θα αφαιρεθούν. Ο εντατικός καθαρισμός των ινών σε βάθος αφήνει τις ταπετσαρίες επίπλων και τα χαλιά σου να μοιάζουν σαν καινούργια. Είναι ιδανικές για οικογένειες, άτομα με αλλεργίες και νοικοκυριά με κατοικίδια. Οι σκούπες SE είναι ειδικά σχεδιασμένες για την αντιμετώπιση των επίμονων ρύπων, επιτρέποντάς σου να αισθάνεσαι απόλυτα άνετα στο σπίτι σου.

630X630 A
630X630 C

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΣΕ ΒΑΘΟΣ

Όταν πρόκειται για τον καθαρισμό χαλιών και υφασμάτινων επιφανειών, έχεις την απόλυτη λύση: Μπορείς να αφαιρέσεις ακόμα και τους πιο ανθεκτικούς ρύπους από σχεδόν όλες τις υφασμάτινες επιφάνειες. Από τα καθίσματα των αυτοκινήτων και τα χαλιά, μέχρι τα χαλάκια στις πόρτες και τα έπιπλα του κήπου, καθώς και τις ταπετσαρίες και τα υφασμάτινα καλύμματα επίπλων, οι μηχανές ψεκασμού-αναρρόφησης της Kärcher παρέχουν ευρεία γκάμα εφαρμογών τόσο σε εσωτερικούς όσο και σε εξωτερικούς χώρους. Λίπη, ρύποι και δυσάρεστες οσμές; Απλώς δεν υπάρχουν πλέον!

ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΙΝΑ

Καθαρισμός των ινών σε βάθος: Οι μηχανές SE είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι. Σου επιτρέπουν να απομακρύνεις ακόμα και τους πιο επίμονους ρύπους με ελάχιστη προσπάθεια. Προσφέρουν απορροφητικό και ενεργειακά αποδοτικό καθαρισμό για άριστη υγιεινή. Είναι ιδανικές για όσους υποφέρουν από αλλεργίες, επιτρέποντάς τους να αναπνέουν ελεύθερα. Επιπλέον, οι μηχανές SE ξεχωρίζουν για τη μακροχρόνια αντοχή, την υψηλή ποιότητα και την ανθεκτικότητά τους.

630X630 B
630X630 D

ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΡΟΚΛΗΣΗ

Επεκτείνετε τις δυνατότητες καθαρισμού με τη μεγάλη ποικιλία εξαρτημάτων μας. Προσφέρουμε μια ευρεία γκάμα επιλογών, από το ακροφύσιο σχισμών για δυσπρόσιτες περιοχές έως το ακροφύσιο ψεκασμού αναρρόφησης ταπετσαριών για επιπλωμένα έπιπλα, καθώς και το ακροφύσιο ψεκασμού αναρρόφησης δαπέδου για χαλιά και μεγάλες υφασμάτινες επιφάνειες. Η χειρολαβή επίσης διευκολύνει τη χρήση κατά τον καθαρισμό των δαπέδων. Επιπλέον, ανακαλύψτε τα ολοκληρωμένα εξαρτήματά μας για το σκούπισμα δαπέδων, υφασμάτινων επιφανειών και σχισμών με ηλεκτρική σκούπα. Όλα τα εξαρτήματα είναι συμβατά με τις σκούπες υγρής και ξηρής αναρρόφησης που διαθέτουμε.

SE 6 Signature Line
Μόνο τα πιο καινοτόμα, υψηλής απόδοσης προϊόντα μας φέρουν την υπογραφή του πρωτοπόρου της τεχνολογίας και ιδρυτή της εταιρείας Alfred Kärcher.
Η υπογραφή του ιδρυτή της εταιρείας Alfred Kärcher χαρακτηρίζει το προϊόν ως την καλύτερη συσκευή Kärcher στην κατηγορία της. Άλλα αποκλειστικά οφέλη περιλαμβάνουν υποστήριξη μέσω εφαρμογής και εκτεταμένη εγγύηση.
Η SE 6 Signature Line είναι ένα πραγματικό πολυεργαλείο. Η αποδεδειγμένη τεχνολογία ψεκασμού αναρρόφησης από την Kärcher εξασφαλίζει εξαιρετικά αποτελέσματα καθαρισμού σε υφασμάτινες επιφάνειες. Με μια ποικιλία εξαρτημάτων, μπορεί να μετατραπεί σε μια ευέλικτη συσκευή 3 σε 1 που μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως πλήρως εξοπλισμένη σκούπα υγρής και ξηρής αναρρόφησης.
SE SIGNATURE LINE

Μπαταριοκίνητη σκούπα SE 3-18 Compact
Με την μπαταριοκίνητη SE 3-18 Compact, η αποδεδειγμένη τεχνολογία ψεκασμού αναρρόφησης της Kärcher συναντά την πλατφόρμα μπαταρίας 18 V της Kärcher Battery Power. Το αποτέλεσμα: Αποτελεσματικός, βολικός και καθαρισμός ινών σε βάθος με ένα μόνο βήμα. Αυτό σημαίνει ότι μπορείς να απομακρύνεις τους ρύπους από τα καθίσματα του αυτοκινήτου, τα έπιπλα κήπου ή τις ταπετσαρίες επίπλων σου οποιαδήποτε στιγμή και οπουδήποτε - ακόμη και σε δυσπρόσιτα σημεία. Η συσκευή καθαρίζει εξίσου αποτελεσματικά με τα μοντέλα πρίζας και είναι εξαιρετικά ευέλικτη.

SE 3 18

 

Ζητήστε Προσφορά

Όνομα*
Please let us know your name.
Email*
Please let us know your email address.
Τηλέφωνο*
Invalid Input
Προϊόν*
Please write a subject for your message.
Μήνυμα*
Please let us know your message.
Invalid Input

t