0
 x 
Το καλάθι σας
Kärcher Center Premier
D

Μηχανές Περιποίησης Χαλιών

Υγιεινός καθαρισμός χαλιών, ταπετσαριών, στρωμάτων, υφασμάτων, ταπετσαριών και καθισμάτων αυτοκινήτου.

Το χημικό spray καθαρισμού χαλιών RM 519, το οποίο διαλύεται στο νερό και στη συνέχεια εισχωρεί βαθιά μέσα στις ίνες και αναρροφάται μαζί με το διαλυμένο ρύπο. Αυτές οι συσκευές είναι ακόμη ιδανικές για εκείνους που υποφέρουν από αλλεργίες και τους κατόχους κατοικιδίων.

1200x600

ΑΦΑΙΡΕΣΕ ΕΥΚΟΛΑ ΟΣΜΕΣ ΚΑΙ ΡΥΠΟΥΣ

Από λεκέδες καφέ στο χαλί, λεκέδες κρασιού στον καναπέ, πιτσιλιές λάσπης στο κάθισμα αυτοκινήτου ή βρεγμένα ίχνη σε δάπεδο με πλακάκια, το αποτέλεσμα καθαρισμού είναι πάντα εκπληκτικό όταν χρησιμοποιείς τις σκούπες SE της Kärcher!

630X630 A
630X630 C

Οι μηχανές καθαρισμού χαλιών ψεκάζουν το καθαριστικό διαλυμένο στο νερό υπό πίεση βαθιά μέσα στις ίνες και στη συνέχεια απορροφούν το νερό μαζί με τη διαλυμένη βρωμιά.

Το λίπος, η βρωμιά και οι οσμές απομακρύνονται έτσι πλήρως, καθιστώντας αυτά τα μηχανήματα κατάλληλα και για άτομα που υποφέρουν από αλλεργίες και νοικοκυριά με κατοικίδια.

630X630 B
630X630 D

Οι σκούπες SE της Kärcher είναι τόσο εύχρηστες όσο μια ηλεκτρική σκούπα. Υπάρχουν δύο μεγάλα κουμπιά στη συσκευή, ένα για τη λειτουργία ψεκασμού και ένα άλλο για σκούπισμα.

Με ήπιους, καθημερινούς ρύπους και οι δύο λειτουργίες μπορούν να ενεργοποιηθούν ταυτόχρονα, ώστε να χρειάζεται μία μόνο κίνηση στην επιφάνεια.

630X630 E
630X630 F

Σε περίπτωση έντονων ρύπων, συνιστούμε να ψεκάζεις πρώτα την επιφάνεια, αφήνοντας το καθαριστικό να δράσει για λίγα λεπτά πριν το σκουπίσεις.

Υποσχόμαστε ότι δεν έχεις νιώσει ποτέ τόσο ικανοποιημένος μετά από μια εργασία καθαρισμού, ακόμα κι αν το χαλί ή η ταπετσαρία σου φαίνονται αρκετά καθαρά, θα εκπλαγείς με το πόσο βρώμικο είναι το νερό μετά τον καθαρισμό! 630X630 G

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ: ΒΗΜΑ-ΒΗΜΑ


Ακολούθησε αυτά τα βήματα όταν καθαρίζεις το χαλί, τον καναπέ, το κάθισμα αυτοκινήτου ή οποιαδήποτε άλλη υφασμάτινη επιφάνεια με τις σκούπες SE της Kärcher και το αποτέλεσμα θα είναι σίγουρα εντυπωσιακό!

se 4001 fill Βήμα 1ο: Γέμισε τη δεξαμενή του διαλύματος με ζεστό νερό και πρόσθεσε το κατάλληλο καθαριστικό στη συνιστώμενη δόση.
se 4001 clean Βήμα 2ο: Καθάρισε την επιφάνεια με ομαλές κινήσεις από μπροστά προς τα πίσω σε νοητές λωρίδες. Το νερό ψεκάζεται στις ίνες και οι ρύποι αναρροφώνται. Το αποτέλεσμα είναι μια καθαρή και ανανεωμένη επιφάνεια.
se 4001 empty Βήμα 3ο: Άδειασε το βρώμικο νερό και ξέπλυνε τη δεξαμενή ανάκτησης.
se 4001 water Βήμα 4ο: Εάν είναι απαραίτητο, μπορείς να επαναλάβεις τη διαδικασία καθαρισμού αλλά ΜΟΝΟ με ΝΕΡΟ. Αυτό σου επιτρέπει να αφιαρέσεις τα υπολείμματα σαπουνιού και να απολαύσεις ένα καθαρό αποτέλεσμα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.
se 4001 store Βήμα 5ο: Αποθήκευσε το μηχάνημα και άφησε την καθαρισμένη επιφάνεια να στεγνώσει εντελώς.

Βασικά χαρακτηριστικά

Τεχνολογία ακροφυσίων Kärcher:

Καθαρισμένες περιοχές, χρησιμοποιούνται πιο γρήγορα, με 50% ταχύτερο χρόνο στεγνώματος.

nozzle technology
removable tank

Αφαιρούμενος κάδος καθαρού νερού:

γεμίζει και αδειάζει εύκολα, χωρίς να χρειάζεται να ανοίξεις το μηχάνημα.

Λαβή μεταφοράς 3 σε 1:

Η λαβή πολλαπλών χρήσεων επιτρέπει την άνετη μεταφορά, καθώς και το άνοιγμα, το κλείσιμο και το άδειασμα του δοχείου.

3 in 1 carry handle

Κάνε την απολύμανση χαλί στα πόδια σου!

Αναρωτιέσαι πως μπορείς να απολυμάνεις το χαλί, τη μοκέτα, το ύφασμα, τον καναπέ ή ακόμη και το κάθισμα του αυτοκινήτου σου...;!!!

Η λύση είναι οι μηχανές καθαρισμού υφασμάτινων επιφανειών SE 4001 και SE 5.100 της Kärcher! Σε συνδυασμό με το ειδικό απολυμαντικό RM 735 καθαρίζουν και απολυμαίνουν βαθιά τις ίνες των χαλιών, αλλά και ταπετσαρίες, στρώματα και ελαφριά έπιπλα, απομακρύνοντας αλλεργιογόνους ρύπους, βακτήρια και ιούς.

Βαθύς καθαρισμός: Πως θα καθαρίσεις τα χαλιά σε βάθος

Μάθε περισσότερες συμβουλές εδώ για το πλύσιμο των χαλιών και την αφαίρεση λεκέδων από την Kärcher!

Ζητήστε Προσφορά

Όνομα*
Please let us know your name.
Email*
Please let us know your email address.
Τηλέφωνο*
Invalid Input
Προϊόν*
Please write a subject for your message.
Μήνυμα*
Please let us know your message.
Invalid Input

t