0
 x 
Το καλάθι σας
Kärcher Center Premier
D

Φίλτρο Νερού

Το μικρών διαστάσεων φίλτρο νερού WPC 120 UF παρέχει καθαρό πόσιμο νερό συνεχούς υψηλής ποιότητας από απλό νερό βρύσης. 4 στάδια φίλτρανσης απομακρύνουν ιούς και βακτήρια όπως και πολύ μικρά σωματίδια, βελτιώνουν τη γεύση του νερού και διατηρούν τα σημαντικά μέταλλα. Το φίλτρο νερού δεν χρειάζεται κάποια αντλία ή σύνδεση στο ηλεκτρικό ρεύμα και μπορεί να τοποθετηθεί εύκολα σε κάθε σπίτι. Για τη χρήση ασφαλούς νερού με τα υψηλότερα ποιοτικά χαρακτηριστικά από όλη την οικογένεια.

Τρεις λόγοι για να χρησιμοποιήσεις το νέο φίλτρο νερού WPC 120 UF!

Αποτελεσματικό φιλτράρισμα


Το ισχυρό σύστημα φίλτρου 4 σταδίων αφαιρεί αξιόπιστα σωματίδια όπως μικροπλαστικά, μειώνει τα βαρέα μέταλλα και τα υπολείμματα φαρμάκων στο νερό και συγκρατεί τα βακτήρια και τους ιούς. Ταυτόχρονα, διατηρούνται πολύτιμα μέταλλα, τα οποία είναι σημαντικά για τον οργανισμό και βελτιώνουν τη γεύση του νερού.

wpc 120 uf
wpc 120 uf 1

Εύκολη εγκατάσταση και λειτουργία


Χωρίς αντλία, χωρίς σύνδεση ρεύματος: το φίλτρο νερού WPC 120 UF απαιτεί μόνο σύνδεση νερού και λίγο χώρο, όπως για παράδειγμα, στο ντουλάπι κάτω από τον νεροχύτη της κουζίνας. Η βρύση για την εξαγωγή του φιλτραρισμένου νερού μπορεί επίσης να εγκατασταθεί και να λειτουργήσει εύκολα σαν μια κανονική βρύση και περιλαμβάνεται στη συσκευασία.

Εύκολη συντήρηση


Η τακτική αλλαγή του φίλτρου αρκεί για αξιόπιστη λειτουργία. Το φίλτρο αφαιρείται εύκολα με μία μόνο περιστροφή. Το φίλτρο Pre-Pure πρέπει να αντικαθίσταται μόνο κάθε 3 έως 6 μήνες (ή μετά από 2.500 λίτρα). τα φίλτρα Hy-Protect και τα Post-Protect διαρκούν έως και 12 μήνες (ή για το φιλτράρισμα των 2.500 λίτρων).

wpc 120 uf 2

Πως λειτουργεί

wpc 120 uf 1 1

Φίλτρο Pre-Pure

Στο 1ο και 2ο στάδιο, ένα φίλτρο σωματιδίων και ένα φίλτρο ενεργού άνθρακα

αφαιρούν μεγάλες αιωρούμενες ύλες από το νερό και ως αποτέλεσμα παρατείνουν 

τη διάρκεια ζωής των φίλτρων.

Φίλτρο Hy-protect

Η μεμβράνη υπερδιήθησης του 3ου σταδίου αφαιρεί ακόμη και

μικροσκοπικά σωματίδια τόσο μικρά όσο 0,1 μικρότερα 

(500 φορές λεπτότερα από μία ανθρώπινη τρίχα) - 

και έτσι συγκρατεί τους ιούς και περισσότερο

από το 99,9999% των βακτηρίων.

wpc 120 uf 3 2
wpc 120 uf 43

Φίλτρο Post-Protect

Το φίλτρο ενεργού άνθρακα του 4ου σταδίου φίλτρανσης συγκρατεί

το χλώριο, τα υπολείμματα φαρμάκων και τα βαρέα μέταλλα και

βελτιώνει τη γεύση του νερού χωρίς να επηρεάζει την περιεκτικότητα

σε μεταλλικά στοιχεία.

Τι κάνει το φίλτρο νερού Kärcher WPC 120 UF;


Το φίλτρο νερού WPC 120 UF αφαιρεί αξιόπιστα τους ρύπους και τα σωματίδια από το νερό της βρύσης, όπως:

krankheitserreger aerosole 1  Ιούς και βακτήρια    medikamentenrueckstaende Υπολείμματα φαρμάκων    chemischen ausduenstungen 1 Χλώριο    feinstaeube 1 Σωματίδια και μικροπλαστικά    schwermetalle Βαρέα μέταλλα

Συχνές ερωτήσεις

Τι ποιότητα πρέπει να είναι το νερό που θα φιλτράρεται;


Το φίλτρο νερού πρέπει να εγκατασταθεί στο σημείο εξαγωγής (γενικά στην κουζίνα) και να λειτουργεί με νερό βρύσης που να ικανοποιεί τα ελάχιστα πρότυπα του ΠΟΥ για το πόσιμο νερό. Το σύστημα δεν είναι κατάλληλο για φιλτράρισμα αλατιού ή νερού πηγαδιών.

Τι συνδέσεις απαιτούνται;


Το φίλτρο μπορεί να συνδεθεί σε όλες τις κανονικές οικιακές συνδέσεις νερού 3/8". Χρησιμοποιώντας τον προσαρμογέα που περιλαμβάνεται στο σετ, το σύστημα φίλτρου μπορεί επίσης να συνδεθεί στην υπάρχουσα βρύση. Δεν απαιτείται σύνδεση ρεύματος.

Γιατί το σύστημα λειτουργεί με ένα δεύτερο άγγιγμα;


Η βρύση που περιλαμβάνεται στο πεδίο παροχής προορίζεται μόνο για την υγιεινή εξαγωγή φιλτραρισμένου νερού, π.χ. για πόση, μαγείρεμα ή πλύσιμο φρούτων και λαχανικών. Το νερό που δεν χρειάζεται φιλτράρισμα, για παράδειγμα για το πλύσιμο των πιάτων ή τον καθαρισμό, μπορεί να ληφθεί από τη βρύση του σπιτιού. Αυτό ανακουφίζει τα φίλτρα και παρατείνει τη διάρκεια ζωής τους.

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ υπερδιήθησης (UF) και αντίστροφης όσμωσης;


Σε σύγκριση με τα συστήματα όσμωσης, η υπερδιήθηση του φίλτρου νερού μας δεν χρειάζεται σύνδεση ρεύματος ή πρόσθετη εγκατάσταση αποβλήτων και είναι πολύ πιο προσιτή.

Πιστοποιητικά φίλτρου νερού

Απόλυτα καθαρό νερό με το φίλτρο νερού WPC της Kärcher, γεγονός που αποδεικνύεται και από τα αντίστοιχα πιστοποιητικά.

pistopoihsh 1

wpc_120_uf_chemical_retention_test_report.jpg wpc 120 uf test report de hl 5814753 6159678
Μείωση Diclofenac, Ibuprofen και Glyphosat > 90% Μείωση Σακχαρίνης και Σουκαρολόζης ~ 50% Έκθεση δοκιμής από την SGS Fresenius σχετικά με τον ευρωπαϊκό κανονισμό επαφής τροφίμων "Κανονισμός (ΕΚ) Αρ. 1935/2004" και τον γερμανικό κανονισμό "LFGB".

Ζητήστε Προσφορά

Όνομα*
Please let us know your name.
Email*
Please let us know your email address.
Τηλέφωνο*
Invalid Input
Προϊόν*
Please write a subject for your message.
Μήνυμα*
Please let us know your message.
Invalid Input

t