0
 x 
Το καλάθι σας
Kärcher Center Premier
D

Ατμοκαθαριστές

Οι ατμοκαθαριστές της Kärcher εξασφαλίζουν καθαριότητα σε ολόκληρο το νοικοκυριό και η οικογένειά σας μπορεί να είναι σίγουρη ότι όλα τα μικροσκοπικά σωματίδια καθαρίζονται σε βάθος, χωρίς την χρήση χημικών προϊόντων. Χάρη στην κορυφαία απόδοση καθαρισμού, ο ατμός αφαιρεί έως και 99,999%* τoν κορωνοϊό, καθώς και το 99,99%** όλων των κοινών οικιακών βακτηρίων, εξασφαλίζοντας ένα υγιεινό περιβάλλον διαβίωσης. Είτε στην κουζίνα, το μπάνιο, το πάτωμα ή ακόμα και στο σιδέρωμα, η Kärcher πραγματικά προχωράει δυναμικά και προσφέρει κορυφαίες λύσεις καθαρισμού. Ανακάλυψε την ποικιλία των πιθανών εφαρμογών τώρα!

SC Upright JP Full Steam Ahead Key Visual 01 CI20 1

Χρήση ατμού για την καταπολέμηση του κορωνοϊού* και των βακτηρίων**

Απλός και αποτελεσματικός κατά των βακτηρίων και του κορονοϊού ο ζεστός ατμός.

Η ισχυρή έξοδος ατμού, η υψηλή θερμοκρασία ατμού, τα ισχυρά ακροφύσια και τα ζεστά πανιά καθαρισμού διασφαλίζουν ότι οι ατμοκαθαριστές Kärcher μπορούν να εξαλείψουν έως και 99,999%* των ιών , όπως τον κορονοϊό ή την γρίπη, καθώς και το 99,99%**των τυπικών οικιακών βακτηρίων σε σκληρές επιφάνειες, πόμολα, εξαρτήματα, πλακάκια, καθρέφτες κ.λπ.

  • Υγιεινός και βαθύς καθαρισμός με τον ατμό – χωρίς την χρήση χημικών προϊόντων, μόνο με την παροχή νερού.
  • Εξάλειψη έως και 99,999%* του κορωνοϊού, καθώς και 99,99%** των κοινών οικιακών βακτηρίων σε λείες σκληρές επιφάνειες.
  • Καλύτερη απόδοση καθαρισμού συγκριτικά με τις συμβατικές χειροκίνητες μεθόδους καθαρισμού με απορρυπαντικό.
  • Υψηλή θερμοκρασία ατμού, ισχυρή παραγωγή ατμού.

KOR

ΑΤΜΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΣ VS. ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ 

 

Ανακάλυψε ξανά το συναρπαστικό... με τη δύναμη του ατμού!

SC NO CHEMICALS VIDEO

 

SC 5 EasyFix Iron Easy Finish app 01 CI20

SC 5 EasyFix

Αφαιρεί ακόμη και την επίμονη βρωμιά χάρη στην καινοτόμο λειτουργία VapoHydro (ενεργοποίηση ζεστού νερού). Ο έλεγχος ροής ατμού πολλαπλών σταδίων επιτρέπει επίσης την επιλογή της βέλτιστης ρύθμισης για την αντίστοιχη επιφάνεια και το βαθμό μόλυνσης.

Διατίθεται επίσης ως έκδοση "Iron" συμπεριλαμβανομένου του σιδήρου πίεσης ατμού.

SC 4 EasyFix

Με αποσπώμενο κάδο για να το ξαναγεμίζεις και ακροφύσιο δαπέδου EasyFix για μέγιστη απόδοση καθαρισμού καθώς και απλή, ανέπαφη αλλαγή πανιών.

Διατίθεται επίσης ως έκδοση "Iron" συμπεριλαμβανομένου του σιδήρου πίεσης ατμού.

SC 4 EasyFix door handle app 01 CI20
SC 2 EasyFix table app 01 CI20

SC 2 EasyFix

H τέλεια λύση αρχικού επιπέδου στον κόσμο του καθαρισμού με ατμό - με όλες τις βασικές λειτουργίες. Τα πολυλειτουργικά εξαρτήματα μπορούν να αποθηκευτούν απευθείας στη συσκευή.

SC 3 EasyFix

Με χρόνο προθέρμανσης μόλις 30 δευτερόλεπτα, είναι αμέσως έτοιμο για χρήση και έχεις την δυνατότητα να το ξαναγεμίσεις. Το καινοτόμο σύστημα αφαλάτωσης εξοικονομεί χειροκίνητη αφαλάτωση.

SC 3 EasyFix corridor wood app 01 CI20
SC 2 Deluxe EasyFix bathroom sink app 01 CI20

SC 2 Deluxe EasyFix

Το συμπαγές SC 2 Deluxe EasyFix με φωτιζόμενο δακτύλιο LED για την επεξήγηση του τρόπου λειτουργίας. Ιδανικό για όλες τις σκληρές επιφάνειες σε όλο το σπίτι.

SC 1 EasyFix

Γρήγορο στο χέρι και ιδανικό για περιστασιακή χρήση. Χάρη στο μικρό μέγεθος, μπορεί να αποθηκευτεί απευθείας στον τόπο χρήσης (π.χ. κουζίνα, μπάνιο). Παρά το εύχρηστο μέγεθος, το SC 1 αφαιρεί επίσης έως και 99,999% τον κορωνοϊό*, καθώς και το 99,99% των τυπικών οικιακών βακτηρίων.**

SC 1 EasyFix bathroom shower app 01 CI20

 

Η καλύτερη σφουγγαρίστρα***

 

SC floor cleaning set EasyFix oth 01 CI20

Το πάτωμα μπορεί να είναι πραγματικά ένα μέρος όπου κάποιος πατάει όλη μέρα.

Όχι μόνο για μωρά που μπουσουλάνε, παιδιά και κατοικίδια αλλά και για βακτήρια, ιούς και βρωμιά.

Οι ατμοκαθαριστές είναι η τέλεια λύση εδώ.

Σε σκληρές επιφάνειες όπως πέτρα, πλακάκια, PVC, laminate ή σφραγισμένο παρκέ, εξασφαλίζουν αξιόπιστα την υγιεινή και την καθαριότητα χωρίς να αφήνουν πίσω τους χημικά υπολείμματα. Οι σχάρες του ακροφυσίου δαπέδου EasyFix διασφαλίζουν ότι ο ατμός παραμένει απευθείας στο έδαφος για μεγάλο χρονικό διάστημα, ώστε να μπορεί να αναπτύξει το μέγιστο αποτέλεσμά του.

Το καθαρό αποτέλεσμα: εξαλείφη έως και 99.999%* τον κορονοϊό, καθώς και το 99.99%** των τυπικών οικιακών βακτηρίων. Έτσι, οι ατμοκαθαριστές Kärcher είναι πολύ πιο υγιεινοί από τις συμβατικές σφουγγαρίστρες.

*** Χάρη στο πέλμα χαλιών, τα χαλιά μπορούν επίσης να ανανεωθούν εύκολα με τον ατμοκαθαριστή.

Εύκαμπτη άρθρωση

Ακροφύσιο επίπεδου δαπέδου EasyFix με εύκαμπτο σύνδεσμο. Κάνει δυνατό τον αποτελεσματικό εργονομικό καθαρισμό με πλήρη επαφή με το έδαφος σε οποιοδήποτε ύψος.

SC 3 Deluxe EasyFix living room wood app 06 CI20 2
SC EasyFix floor nozzle kitchen stone app 01 CI20 Αποτελεσματική τεχνολογία ελάσματος

Βέλτιστα αποτελέσματα καθαρισμού σε ένα ευρύ φάσμα σκληρών δαπέδων στο σπίτι χάρη στην αποτελεσματική τεχνολογία ελάσματος.

Προαιρετικά: Πέλμα χαλιού

Ένα προαιρετικό εξάρτημα για το ακροφύσιο δαπέδου EasyFix είναι το πρακτικό πέλμα χαλιού που σου επιτρέπει να σπρώξεις απλά το ακροφύσιο δαπέδου μέσα στο πέλμα χαλιού. Με αυτόν τον τρόπο, τα χαλιά μπορούν να ανανεωθούν άνετα (ανάλογα με το μοντέλο είτε περιλαμβάνεται στα αξεσουάρ είτε το αγοράζεις ξεχωριστά).

SC_EasyFix_carpet_glider_app_02_CI20-2.jpg
2863267 det 1 1 Σύστημα Hook-and-Loop

Δεν απαιτείται επαφή με ένα άνετο σύστημα αγκίστρου και βρόχου. Απλώς σύνδεσε το πανί από μικροΐνες στο ακροφύσιο του δαπέδου πιέζοντάς το

Πανί από μικροΐνες

Απορροφητικό και ανθεκτικό πανί μικροϊνών για καλύτερα αποτελέσματα καθαρισμού.

6907568 hero 1
2863267 det 2

Ιμάντας ποδιού

Μετά τον καθαρισμό, το πανί του δαπέδου μπορεί να αφαιρεθεί χωρίς επαφή με βρωμιά: Απλώς πάτησε τον ιμάντα ποδιού και τράβηξε το ακροφύσιο δαπέδου προς τα πάνω.

 

Ζητήστε Προσφορά

Όνομα*
Please let us know your name.
Email*
Please let us know your email address.
Τηλέφωνο*
Invalid Input
Προϊόν*
Please write a subject for your message.
Μήνυμα*
Please let us know your message.
Invalid Input